„Descoperă un strop de poveste” – campania care premiază iubitorii de vinuri

București, 20 octombrie 2021 – Wine of Moldova vine în întâmpinarea iubitorilor de vin, lansând campania „Descoperă un strop de poveste” în cadrul rețelei Mega Image. Între 14 octombrie și 17 noiembrie, Vinul Moldovei îi invită pe români să sărbătorească momentele speciale cu un pahar de vin produs pe meleagurile Republicii Moldova, răsplătindu-i cu premii pe măsură.

Portofoliul bogat Wine of Moldova deține vinuri alese, care exprimă autenticitate și rafinament, fiind alegerea perfectă pentru a celebra momentele speciale. Astfel, povestea vinului din Republica Moldova, cu o istorie bogată, plină de tradiție și meșteșug, călătorește peste granițe și este amplificată prin această promoție ce îndeamnă la descoperire.

Campania promoțională se derulează în perioada 14 octombrie – 17 noiembrie 2021 în rețeaua de magazine Mega Image, iar pentru a se înscrie, participanții trebuie să achiziționeze cel puțin o sticlă de vin din portofoliul Wine of Moldova, să înscrie codul de pe bon prin SMS sau pe site-ul campaniei https://promo.wineofmoldova.com/.

 

Premiul cel mare, oferit de Wine of Moldova în cadrul campaniei promoționale „Descoperă un strop de poveste”, constă într-un automobil KIA Stonic. Pe lângă acesta, participanții pot intra în posesia a zeci de alte premii zilnice sau săptămânale: 1 set de pahare Riedel pe zi și 1 curs de somelier pe săptămână.

Campania „Descoperă un strop de poveste”, își propune să reliefeze către publicul român valoarea vinurilor făcute peste Prut, printr-o paletă vastă de crame moldovenești. Fiecare, prin personalitatea și tipicul propriu, contribuie la o poveste ce scrie în fiecare zi o nouă filă din fermecătoarea tradiție a vinului moldovenesc.

Cramele participante în cadrul promoției sunt: Castel Mimi, Gitana Winery, Chateau Vartely, Purcari, Domeniile Pripa, Domeniile Davidescu, Kazayak, Crama Mircești, Fautor, Mileștii Mici și Et Cetera.

Despre Wine of Moldova

Wine of Moldova este brandul de țară care reunește toți producătorii de vinuri din Republica Moldova și este marcă înregistrată susținută de Oficiul Național al Viei și Vinului care a reorientat complet industria viticolă din Moldova.  

ONVV este expertul nr.1 în sectorul vitivinicol, care contribuie la reglementarea și dezvoltarea domeniului, servind drept platformă pentru acțiunea comună a tuturor celor implicați în creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator.

Printre obiectivele sale de bază se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești prin programul național și brandul național vinicol „Vinul Moldovei. O legendă vie”.       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *