Sezonul 2021 de Super Rally se încheie în acest week-end, la București, unde se desfășoară ultima etapă a competiției. Este a cincea confruntare a celor mai rapizi piloți din sezonul 2021 al Campionatului Național de Super Rally, etapa fiind organizată de ACS AMC Racing, cu sprijinul sponsorilor Audi România și UniCredit Leasing.

SuperRally este, probabil, cea mai spectaculoasă disciplină automobilistică, la start fiind posibilă alinierea a două sau mai multe mașini în același timp. Este o competiție care se desfășoară pe circuit stradal – asfalt – de maximum 5 km, de obicei, în centrul unor importante orașe din România. Etapele anterioare s-au desfăşurat pe trasee urbane din Mangalia, Târgu Mureş, Deva şi Craiova.

Trofeul UniCredit Leasing powered by Audi se va desfășura sâmbătă – 23 octombrie, în Capitală, pe traseul dintre Arcul de Triumf şi Casa Presei Libere. Finala Campionatului Național de Super Rally adună la start 37 de concurenţi din cinci ţări.

Pe lângă mașinile pe care publicul le va putea admira pe bulevardul Kisselef din Capitală se numără și două modele electrice ale mărcii Audi, în calitate de safety cars la această competiție.

Audi e-tron, una dintre mașinile care securizează finala de Super Rally, este primul model complet electric al mărcii cu patru inele. Este un SUV puternic, sportiv și practic pentru utilizarea zilnică. Are o autonomie de peste 400 de kilometri în condiții ideale (ciclul de conducere WLTP) și zero emisii poluante.

Sportiv și versatil, Audi Q4 e-tron este cealaltă mașină de siguranță prezentă la eveniment. Este un model care transferă designul progresiv al concept-car-urilor în producția de serie fără emisii poluante.

Audi Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron
Sursa: audi-mediacenter.com

Gama Audi Q4 e-tron cuprinde și o versiune de top, cu tracțiune quattro, care dezvoltă o putere maximă de 299 CP, suficientă pentru un sprint de la 0-100 km/h in doar 6,2 secunde.  Timpul de încărcare este și el redus, fiind nevoie cam de zece minute pentru a parcurge aproximativ 130 de kilometri în condiții ideale.

Trofeul UniCredit Leasing Powered By Audi este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul partenerilor principali Superbet, UniCredit Leasing și Audi România. Competiția este promovată pe postul de radio Kiss FM, urmând a fi difuzată în direct pe Look Sport.

Organizatorii insistă pe respectarea măsurilor de prevenție și protecție în contextul pandemic, astfel încât toți participanții la eveniment sunt rugați să poarte masca în spațiile închise și deschise, păstrând de asemenea distanțarea socială, precum și celelalte măsuri solicitate de autorități.

Mai multe informații despre eveniment găsiți și pe conturile de Facebook și Instagram ale competiției:

www.facebook.com/cnsuperrally

https://www.facebook.com/events/239795604178568

https://www.instagram.com/cnsuperrally/

Contact Media Audi: audiromania@porsche.ro

Programul etapei:

Sâmbătă 23.10.2021

  • Deschiderea Parcului Service 01:00
  • Verificări tehnice iniţiale – Parcul Service 08:00 – 08:30
  • Recunoaşteri (cu maşina de concurs) 08:45 – 09:15
  • Runda 1 – Calificări (4 manşe) 09:30 – 15:00
  • Runda 2 – Finala, primii 12 clasați după runda 1 (3 manşe) 15:15 – 16:45
  • Festivitatea de premiere – Parcul Service 17:15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *