Oricine sustine ca machiajul este o practica superficiala si lipsita de importanta greseste foarte mult. De fapt, machiajul exista din cele mai vechi timpuri si a fost intotdeauna considerata o activitate importanta, destinata nu numai femeilor, ci a unei societati intregi. Utilizarea machiajului este atestata chiar din vremurile preistorice. Conform desenelor rupestre, machiajul era un semn distinctiv pentru anumite triburi. De asemenea, nu putem sa nu amintim de Antichitate. Sumerienii, grecii, romanii si faimosi egipteni foloseau machiajul ca parte integranta din viata de zi cu zi. Regina Cleopatra, considerata una dintre primele promotoare ale frumusetii feminine, obisnuia sa-si machieze ochii cu kohl obtinut din rasini arse sau colorandu-i cu pulbere de malachit, o piatră de culoare verde- turcoaz.

isadora romania

Machiajul a fost ulterior un element de identificare, dar si un simbol al luxului si opulentei. Dupa o perioada in care acesta nu a mai fost considerat important, machiajul a inflorit intr-o multitudine de nuante in perioada reginei Marie-Antoinette. Astazi machiajul a devenit o adevarata arta, iar produsele de make-up pe care le gasim pe piata sunt instrumente desavarsite, penelurile make-up artistilor de pretutindeni. Produsele de machiaj din ziua de azi sunt inspirate de tendinte, de anotimpuri, de ocazii. Asa se intampla si in cazul produselor de make-up IsaDora.

isadora romania 3

Cine este IsaDora?

Brandul IsaDora a luat nastere in Suedia, in urma cu peste 30 de ani. Produsele superbe sunt realizate folosindu-se cele mai inalte standarde din industrie. Astfel, produsele de make-up IsaDora sunt sigure si pot fi folosite chiar si de femeile care au pielea foarte sensibila.

Brand-ul si-a propus inca de la infiintare ca produsele de machiaj realizate sa nu fie un lux, accesibile decat unei categorii. Astfel, produsele IsaDora, desi de o calitate foarte buna, testate dermatologic si oftalmologic, au preturi prietenoase, sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, pentru toate femeile care isi doresc sa isi puna frumusetea in valoare. Totodata, un numar tot mai mare de produse IsaDora sunt vegane.

121102691_3132392030221460_5211618215821756983_n

Brandul se axeaza in general pe punerea la dispozitie a nuantelor naturale, ce vor “imbraca” frumos orice chip. Orice femeie va putea obtine un look natural, in special folosind fardurile de pleoape si blush-urile in culori calde, care, in aceasta toamna, ne aduc aminte de nuantele pamantului si ale frunzelor ruginii.

Prin intermediul acestui brand, femeile sunt incurajate sa foloseasca produse care le permit sa-si exprime frumusetea personala. Si toate acestea sunt facute fara a face rabat de la calitate si meninand preturi atractive.

isadora romania 2

Ce iti ofera IsaDora?

IsaDora, pune la dispozitie farduri de pleoape, blush-uri, fonduri de ten, creioane dermatograf, diverse tipuri de rimeluri, dar si lacuri de unghii. Adica tot ceea ce trebuie sa contina geanta ta de cosmetice.

Fondul de ten este baza de machiaj, confera stralucire si acopera chiar si imperfectiunile mici. Fondul de ten trebuie ales in functie de tipul si culoarea pielii.

Fardurile de pleoape, asa cum am spus mai sus, sunt cele care ne pun ochii in evidenta.

222929281_3967998529994135_3029012272534591772_n

Micile truse de farduri de ochi, in patru nuante, cu culori passepartout precum negru, gri, nude si maro, sunt excelente. De asemenea, acestea sunt perfecte pentru ca vei avea acea nuanta deschisa ce poate fi aplicata pe centrul pleoapei mobile, pentru a da luminozitate. Desigur, fardurile de pleoape IsaDora sunt disponibile in mult mai multe nuante.

Blush-ul este si el un produs cosmetic indispensabil. Blush-urile IsaDora sunt disponibile intr-o textura fina, ce ofera naturalete chipului si usurinta in aplicare.

Un luciu de buze usor colorat si hidratant este, de asemenea, multifunctional, o solutie de urgenta care ofera instantaneu culoare buzelor tale.

Din geanta ta cosmetica nu trebuie sa lipseasca un ruj IsaDora, ales in culoarea perfecta pentru tenul tau. Suntem siguri ca vei gasi acea culoare!

Nu uita de mascara, fara de care ochii tai si integul aspect nu va fi finalizat.

Asadar, bucura-te de produsele IsaDora pe care le poti gasi acum in 15 locatii Kendra din toata tara. Astfel, in Bucuresti, brandul IsaDora este prezeint in 2 locatii (Unirii si Baneasa), iar in tara le poti gasi in magazinele Kendra din Pitesti, Rm. Valcea, Deva, Arad, Braila, Tulcea, Targoviste, Craiova, Buzau, Focsani, Galati, Targu Jiu. Sa nu uitam de magazinul online, atat de util femeilor ce nu pot merge in magazinul de facto si in special in aceasta perioada dificila.

Produsele IsaDora sunt extrem de apreciate in toata Europa, iar de cand au aparut si in tara noastra, doamnele si domnisoarele care au inceput sa le foloseasca sunt absolut incantate de calitatea, textura si aspectul oferit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *