Tranzactia a fost asistata local de ONV LAW

Bucuresti, 9 noiembrie 2021 – Compania internationala de infrastructura de transport si solutii de mobilitate SYSTRA a incheiat tranzactia de preluare a grupului italian Sws Engineering, subsidiara locala a acestuia fiind de asemenea preluata in cadrul tranzactiei. Proiectul a fost gestionat local de casa de avocatura ONV LAW.

Prezent in Romania cu un birou la Bucuresti, grupul italian Sws Engineering este unul dintre marii furnizori europeni de servicii de inginerie civila, amenajare a teritoriului si topografie. Prin intermediul holdingului sau, Sws Engineering Group are subsidiare operationale in Italia, Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia, Regatul Unit, Norvegia si Romania.

Mihai Voicu, Partener, ONV LAW (1)

O companie originara din Franta, SYSTRA este unul dintre cele mai importante grupuri internationale de inginerie si consultanta, specializat in solutii de transport public si mobilitate. Compania este activa de peste 60 de ani si ofera servicii pentru dezvoltarea, imbunatatirea si modernizarea infrastructurilor si sistemelor de transport ale oraselor si regiunilor din peste 50 de tari din toata lumea, atat in Europa cat si in Orientul Mijlociu sau Asia. SYSTRA numara peste 7.500 de angajati in toata lumea si genereaza un business anual de aproape 700 milioane de euro.

“Piata internationala de M&A (fuziuni si achizitii) a fost relativ dinamica anul acesta, in contextul in care business-ul global tinde sa se consolideze, ca raspuns la evolutiile economice ale ultimilor 2 ani, cat si ca reactie la efectele economice ale pandemiei. Alaturi de sectorul de infrastructura, avem semnale privind intrarea unor noi jucatori in Romania in perioada urmatoare si dinspre alte domenii – precum cel de energie, tehnologie, sanatate sau real estate,” declara Mihai Voicu, Partener ONV LAW.

Tranzactia a fost condusa la nivel international de catre UGGC Avocats, una dintre cele mai mari case de avocatura independente din Franta, iar un numar total de peste 20 avocati specializati in M&A din 8  tari au fost de asemenea implicati. Echipa ONV LAW a fost reprezentata de avocatii de business Ana-Maria Petrescu – Senior Associate, Lorena Ciobanu – Partener si Mihai Voicu – Partener si Coordonator al Diviziei Business Law. Atat UGGC Avocats cat si ONV LAW sunt parte a retelei globale de case de avocatura independente Interlaw.

ONV LAW este una dintre cele mai dinamice companii independente de pe piata locala.  Fondata in 2000, ONV LAW acorda consultanta juridica clientilor privati si institutionali in domenii precum achizitii publice si concesiuni, market entry, dreptul aviatiei si infrastructura aeroportuara, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurentei, dreptul mediului, precum si dreptul digital. Website: www.onvlaw.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *