• Stocuri suplimentare pentru vârfurile de gamă din cele mai importante categorii de produse de securitate și automatizări pentru weekend-ul 12-14 noiembrie
  • Atu Tech (a2t.ro) organizează Black Friday 2021 în perioada 29 octombrie – 1 decembrie
  • Compania estimează o creștere de aproximativ 20% a vânzărilor în campania din acest an

București, 12 noiembrie 2021 – Camerele video de supraveghere sunt cele mai cumpărate produse de securitate de către români în campania de Black Friday 2021, potrivit Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri.

Astfel, cea mai mare cerere a fost pentru sistemele de supraveghere video de 4 camere, ce au în componența lor camere de 5 megapixeli cu vizibilitate bună nocturnă și DVR-uri cu vizualizare pe internet și funcții de inteligență artificială.

„Este o confirmare fermă a faptului că nevoia de siguranță și securitate a spațiului personal este din ce în ce mai importantă pentru  români, într-un moment în care tehnologia devine tot mai accesibilă. Am anticipat acest comportament de cumpărături, pe baza tendințelor conturate deja în ultimii 2 ani, și, la începutul campaniei de Black Friday 2021, am asigurat un stoc de peste 40.000 de camere video și sisteme de supraveghere”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

La mare căutare în această perioadă sunt și soluțiile de automatizări de porți pentru sisteme culisante, batante sau pentru uși de garaj, sisteme de alarmă și videointerfoane.

Cerere peste așteptări a fost pentru sistemele de tip Smart Home, atât produse finite, precum camere video inteligente, prize ce pot fi controlate via internet și care măsoară consumul de electricitate, becuri și întrerupătoare, controllere de temperatură, detectoare de fum, de gaze de inundații etc., dar și componente și accesorii pentru realizarea de infrastructuri potrivite pentru casele inteligente, precum senzori, relee, carcase, cabluri, hub-uri, acumulatori etc.

Atu Tech (a2t.ro) va desfășura campania de Black Friday de anul acesta până pe 1 decembrie, clienții putând cumpăra din peste 120.000 de produse cu prețuri bune.

În această perioadă, discount-urile pe a2t.ro ajung până la 52% și vizează categorii de produse precum sisteme de supraveghere video, alarme, detecție incendiu, automatizări de porți, interfoane și videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV, rețelistică, smart home etc.

Astfel, spre exemplu, până pe 1 decembrie, clienții Atu Tech (a2t.ro) vor putea cumpăra:

Totodată, pe lângă reducerile listate în site, clienții Atu Tech (a2t.ro) au acces la servicii precum:  consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor potrivite, suport tehnic gratuit post-vânzare, instalare oriunde în România, prin rețeaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare și returnare gratuite și drept de retur prelungit la 30 de zile, față de 14 zile, conform legii.

Atu Tech pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată: numerar, online cu cardul, prin ordin de plată sau cu cardul în cel mult 4 rate fără dobândă, prin procesatorul de plăți MobilPay.

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2021 pot fi accesate aici:

https://a2t.ro/landing

Specialiștii în sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) recomandă ca instalarea sistemelor de supraveghere video și de alarmă, mai ales a celor profesionale, să fie făcută de instalatori profesioniști, autorizați. Instalarea necorespunzătoare poate duce la arderea sau la avarierea componentelor, dar, mai ales, la o programare greșită a sistemelor, aspect foarte important în buna funcționare a acestora. Atu Tech (a2t.ro) vine în sprijinul clienților cu o rețea de peste 1.000 de instalatori profesioniști, care se extinde pe întreg teritoriul țării (cea mai mare rețea de instalatori de sisteme de securitate din România), care pot asigura servicii de instalare și mentenanță.

Despre Atu Tech (a2t.ro)

Atu Tech (a2t.ro) este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania, înființată în 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 12 milioane de euro. Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti-incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *