București, 12 noiembrie 2021 – București Mall -Vitan dă startul campaniei de Black Friday și anunță oferte speciale și reduceri de până la 80%.

Fiecare perioadă din an are o semnificație specială și vine însoțită de momente unice. Dar pentru iubitorii de shopping, Black Friday este poate cea mai îndrăgită, deoarece aduce promoții semnificative la brandurile preferate.

Campania care se desfășoară în aceste zile în București Mall -Vitan vine cu reduceri de până la 80% la magazinele Nissa si Optiblu, 70% la magazinele Il Passo și Chicco și 60% la brandul de încălțăminte Biaggio. Opticris, Intersport, Bigotti, își întâmpină clienții cu discounturi de până la 50%, în timp ce parfumeria Douglas a pregătit reduceri de până la 40%. Vizitatorii mai pot găsi promoții de 30% la Triumph, 25% la Animax și GNC Live Well sau 20% la Marks&Spencer. Pentru clienții care caută deja cadouri de Crăciun, Black Friday este ocazia perfectă de profita de prețurile reduse și a cumpăra cadouri pentru întreaga familie.

Campania de reduceri mai aduce o surpriză pasionaților de shopping. București Mall-Vitan își întâmpină vizitatorii mari și mici cu o atmosferă caldă și minunate decorațiuni de Crăciun, în așteptarea perioadei festive care se apropie. Totul este magic în mall, locul în care clienții vor găsi cu siguranță darurile ideale pentru cei dragi.

Și cum la București Mall-Vitan, pasiunea pentru shopping este mereu răsplătită, clienții care aleg să facă cumpărături de minim 700 lei, pe cel mult 2 bonuri fiscale de la magazinele din acest centru comercial, exceptând Media Galaxy unde valoarea bonului fiscal trebuie să fie de minim 1500 lei, vor primi garantat un voucher în valoare de 200 lei*.

*Voucherele în valoare de 200 de lei sunt disponibile în limita stocului disponibil și se pot ridica de la InfoDesk. Mai multe detalii despre campanie puteți afla consultând Regulamentul Campaniei disponibil gratuit la InfoDesk.

 

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, Tommy Hilfiger Accessories, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall- Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *