• M4308-PLE – Camera de exterior de tip dome, de dimensiuni mici si discreta, care ofera imagini panoramice cu captare audio
 • AXIS P3818-PVE – Camera panoramica multi-senzoriala, pentru o acoperire completa si o utilitate excelenta a imaginilor

Axis Communications anunta lansarea camerei de exterior de tip dome de dimensiuni mici, cu design plat si discret, care se integreaza perfect in orice mediu – AXIS M4308-PLE. Modelul dispune de un senzor de 12 MP si obiectiv stereografic care ofera o calitate excelenta a imaginilor si o vedere de ansamblu completa de 180° sau 360°, non-stop si independent de conditiile de luminozitate.

Unitatea de procesare cu deep learning (DLPU) a camerei AXIS M4308-PLE ofera posibilitati unice de utilizare a analizei bazate pe deep learning la marginea retelei. Camera are instalata aplicatia AXIS Object Analytics pentru a permite detectarea si clasificarea eficienta a persoanelor si vehiculelor, cu mai putine alarme false. Echipamentul include tehnologiile Axis Lightfinder si Axis Forensic WDR care ajuta la captarea detaliilor si culorilor reale in conditii de luminozitate redusa sau semi-intuneric. In plus, tehnologia Axis OptimizedIR permite supravegherea in conditii de intuneric deplin.

Caracteristicile principale ale modelului M4308-PLE includ:

 • Senzor de 12 MP cu vedere de 360°;
 • Obiectiv stereografic cu rotire digitala a imaginii;
 • Tehnologie Lightfinder, Forensic WDR si OptimizedIR;
 • Suport pentru sisteme de analiza cu deep learning;
 • 4 microfoanecu amplificator de voce.

Aceasta camera discreta include o functie de rotire digitala a imaginii care este configurata din fabrica pentru o instalare usoara. In plus, camera dispune de patru microfoane incorporate si echipate cu amplificator de voce, pentru o captare audio cu suprimarea excelenta a zgomotelor de fundal.

Camera multi-senzoriala de 13 MP ofera o acoperire panoramica de 180°

Un alt model anuntat de catre compania Axis Communications este AXIS P3818-PVE, o camera multi-senzoriala de 13 MP care ofera o acoperire panoramica de 180° fara cusur si imagini cu rezolutie superioara, cu detalii incredibile de pana la 30 de cadre pe secunda. Datorita imbinarii impecabile a tuturor celor 3 imagini, camera ofera o imagine coerenta intr-un singur flux video, pentru o vedere de ansamblu perfecta.

Aceasta camera multi-senzoriala permite imperecherea inteligenta cu tehnologiile edge-to-edge. De exemplu, poate fi adaugata o solutie de suport audio, pentru a permite interceptarea tranzactiilor sau a incidentelor. In plus, camera incorporeaza caracteristici de securitate cibernetica, precum Axis Edge Vault, pentru a proteja identificatorul dispozitivului Axis si a simplifica autorizarea in retea a dispozitivelor Axis.

Caracteristicile principale includ:

 • Camera multi-senzoriala de 13 MP, cu o singura adresa IP;
 • Acoperire orizontala de 180° si verticala de 90°;
 • Imbinare perfecta a imaginilor;
 • Suport pentru intrare audio;
 • Caracteristici de securitate cibernetica integrate;

Aceste produse asigura prin caracteristicile lor rentabilitate crescuta in proiecte. Astfel, pe de o parte sunt necesare mai putine camere pentru acoperirea zonelor largi, iar inteligenta camerei permite procesarea imaginilor direct din camera. In plus, modelel permit o varietate larga de optiuni de montaj – incastrat, la nivel, suspendat sau chiar spate in spate. Cele doua modele pot fi comandate prin intermediul canalului de distribuitori si partenerii Axis Communications din Romania.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane video si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com.

https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *