București, 24 noiembrie 2021 – Huawei Consumer BG a lansat de curând monitorul HUAWEI MateView GT 34”, care prezintă un raport ultra-wide cu aspect 21:9, curbură 1500R și o rată de refresh de 165Hz. Ecranul de 34-inch cu rame incredibil de înguste, atrage atenția pe piața accesoriilor de gaming, fiind modalitatea de intrare a brandului pe acest segment. În plus, pe lângă caracteristicile ideale pentru jocuri, monitorul aduce noi experiențe performante și în ceea ce privește locul de muncă. MateView GT 34” este disponibil pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere la prețul recomandat de 2.599 lei pentru modelul echipat cu SoundBar și 2.299 lei pentru cel fără. De asemenea, împreună cu monitorul de 34”, Huawei a lansat și HUAWEI MateView GT 27”, care poate fi găsit la prețul de 1.899 lei.

 

În momentul alegerii unui dispozitiv de lucru, productivitatea este, de obicei, cea mai mare prioritate pentru utilizatori. Ecranul tradițional, care este frecvent văzut în birouri, poate avea unele dezavantaje majore. De exemplu, dimensiunea ecranului este atât de mică încât eficiența la locul de muncă poate fi scăzută. Astfel, Huawei lansează monitorul HUAWEI MateView GT 34”, un ecran curbat de 34 de inci care oferă utilizatorilor mai mult spațiu orizontal pentru a putea deschide mai multe ferestre, pentru a îmbunătăți considerabil productivitatea.

MateView GT 34 (1)

Pentru cei care au nevoie de mai multe ferestre pentru a îndeplini task-urile aferente unei zile, HUAWEI MateView GT 34” permite utilizatorilor să caute informații în stânga ecranului, în timp ce redactează un raport sau un articol în dreapta, de exemplu. Navigarea este acum mai ușoară și mai eficientă ca niciodată. În plus, pentru design vizual, cum ar fi post-editarea, utilizatorii pot deschide mai multe ferestre la rând pentru redimensionarea elementelor și reglarea culorilor. Nu numai că salvează utilizatorii de probleme de comutare între ferestre, dar poate afișa imagini mari pentru editare, ceea ce face procesul mult mai eficient.

MateView GT 34 (2)

Printre caracteristicile importante ale monitoarelor, potrivite pentru activitatea de birou, se numără cele pentru protecția ochilor. În timpul unei zile de muncă, utilizatorii pot ajunge la ore întregi petrecute în fața ecranului, iar afișajele tradiționale cu o rată scăzută de refresh, tind să provoace oboseală oculară pentru aceștia. Seria HUAWEI MateView GT suportă tehnologia AMD FreeSyncTM Premium care îi permite să adapteze automat rata de refresh a afișajului la variabila FPS, până la 165Hz. Acest lucru permite o experiență de vizualizare mai confortabilă și poate evita creșterea nivelului de oboseală a ochilor utilizatorilor.

Printre dezavantajele monitoarelor tradiționale se numără faptul că acestea depind în principal de lumina albastră sau ultravioletă pentru a stimula fosforul, care apoi emite energie sub formă de lumină. Prin urmare, persoanele care se uită la un afișaj tradițional pentru o lungă perioadă de timp, vor fi inevitabil deranjați de lumina albastră emisă. Monitoarele HUAWEI MateView GT utilizează o soluție de afișare care a devenit lider la nivel mondial, iar după numeroase runde de calibrări, ecranul poate reduce eficient lumina albastră dăunătoare și deține certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light. În plus, monitoarele susțin tehnologia DC Dimming, astfel încât nu există lumină intermitentă și ameliorează semnificativ oboseala ochilor.

Modelul HUAWEI MateView GT 34” oferă și opțiunea unui SoundBar inovator care combină meticulos difuzorul și suportul de sprijin al ecranului și include două difuzoare cu sunet stereo 2.0, astfel utilizatorii pot beneficia de funcția de sunet surround. Panoul tactil RGB care se regăsește pe SoundBar oferă nu numai un efect de iluminare personalizabil, dar permite utilizatorilor să regleze cu ușurință și volumul, cu ajutorul unui singur deget, combinând perfect estetica cu utilitatea, creând o experiență plăcută pentru aceștia.

Seria monitoarelor HUAWEI MateView GT, nou lansată pe piață oferă performanțe excelente, în orice scenariu. Fie că sunt utilizate pentru gaming, în cadrul locului de muncă sau că servește ca monitor secundar pentru un laptop, acestea permit o productivitate sporită și performanțe de top.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *