Dupa cum bine stim este important sa cumparam doar produse de calitate de la magazine autorizate. Quickmobile.ro se bucura de reputatia unui magazin de lux care ofera garantie extinsa si servicii, precum asigurare casco pentru produsele vandute. Clientii care doresc sa investesca in acel confort extra o pot face chiar pe site-ul lor. Tot Quickmobile este si magazinul unde se gasesc o multime de gadget-uri Apple precum casti Apple Airpods 3 sau Macbook-uri!

Ideea de a trece la un computer Mac dupa ce ai fost utilizator de PC este o tentatie obisnuita, dar multi oameni nu au facut saltul pentru ca fie costa prea mult, fie se investeste prea mult intr-un sistem PC. Alti oameni cred ca ar trebui sa-si recreeze toate fisierele, recreand tone de date intr-un format diferit. Cu tehnologia actuala, aceasta provocare este un mit acum, dar este totusi suficienta pentru a retine oamenii. 

OS X pentru Apple a schimbat jocul. Inainte de acel moment, sistemul de operare nu functiona cu adevarat cu niciun alt sistem si nu era menit sa o faca. Fie ca era Linux sau PC, sistemul de operare Apple era pur si simplu un teritoriu incompatibil. Apoi a aparut OS X si dintr-o data computerele Apple au devenit masini profesionale in loc de pachete pentru amatori.

Lansarea Mini a revolutionat spatiul biroului. Nu mai exista aceasta unitate de procesor neplacuta care ocupa o patrime din birou. In schimb, acest lucru Mini a aparut si a functionat bine cu totul conectat la el. A functionat, a fost functional si a fost de incredere. Ca sa nu mai vorbim ca oamenii au inceput sa realizeze ca Mac era un computer mult mai sigur pentru a lucra.  

Pentru oricine a fost nevoit sa se bata cu Windows sau sa reinstaleze software-ul respectiv, driverele sunt baza pachetului. Cand in pachet sunt prezente driverele gresite, atunci este posibil ca sisitemul sa nu functioneze corespunzator. Deci, folosind sistemul Windows, utilizatoru nu intotdeauna primeste ceea ce isi doreste. In plus, munca poate fi intarziata. In schimb, cu un Apple, totusi, nu este nevoie de drivere, deoarece un computer Apple avea software-ul incorporat in hardware. Prin urmare, nu este nevoie sa continuati sa va agitati cu driverele si actualizarile.

Primiti ceea ce platiti – Da, computerele Apple costa mai mult, dar nu isi pierd valaorea precum PC-urile. In schimb, computerele Apple pastreaza destul de mult din valoarea lor si oamenii inca vor sa fie folosite. Acest lucru se datoreaza faptului ca, pur si simplu, sunt construite mai bine cu materiale de calitate. In loc de carcasa din plastic, au una din aluminiu. In loc de circuite ieftine, computerele lor sunt construite sa reziste la utilizare si sa continue. In loc sa simta ca cineva poarta o valiza, laptopurile Apple sunt construite pentru cerinte de confort si greutate redusa. Cand adunati toti acesti factori, costul nu pare atat de scump pentru ceea ce se obtine intr-un computer. Este un pic ca si cum ati compara o masina economica de la Ford cu o Toyota de linie medie.

Un Macbook Pro 16 2021 este o investitie optima pentru cine doreste performanta fara intreruperi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *