Samsung va colabora cu HCA pentru a îmbunătăți experiența unei case inteligente prin interoperabilitatea aparatelor electrocasnice, sistemelor HVAC și televizoarelor.

Noua organizație globală își propune să le ofere utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a-și personaliza ecosistemele caselor inteligente, îmbunătățind în același timp confidențialitatea datelor și siguranța dispozitivelor.

București, România – 5 ianuarie 2022 – Samsung Electronics și-a anunțat astăzi apartenența în cadrul Home Connectivity Alliance (HCA), împreună cu producători de top din sfera caselor inteligente, cu scopul de a promova interoperabilitatea și siguranța prin intermediul produselor sale.

logo

Samsung Electronics este membru fondator al HCA împreună cu Arçelik A.Ş., The Electrolux Group, Haier, GE Appliances și Trane Technologies. Alianța reunește producători de top de dispozitive conectate, sporind astfel compatibilitatea aparatelor inteligente între mărci.

Ca parte a alianței, Samsung va colabora cu celelalte companii membre pentru a dezvolta direcții comune de interoperabilitate cloud-to-cloud, ținând cont de cerințele de securitate a datelor și de siguranța consumatorilor.

Pentru utilizatorii Samsung, această veste înseamnă capacitatea de a opera și controla aparate de la alte mărci prin intermediul platformei SmartThings pentru casa inteligentă, ușurându-le consumatorilor integrarea dispozitivelor vechi și noi în casele lor conectate. În mod alternativ, consumatorii vor putea accesa dispozitivele Samsung din alte aplicații membre HCA.

„Suntem foarte încântați să avem Samsung printre membrii fondatori ai Home Connectivity Alliance. Suportul producătorilor globali, precum Samsung, califică în mod unic HCA pentru a stabili direcții de interoperabilitate pentru aparatele și sistemele cu durată lungă de viață din casă, oferind în cele din urmă experiențe sigure, simple și elegante pentru consumatori”, a declarat Yoon Ho Choi, President of Home Connectivity Alliance.

„Pe măsură ce tehnologia digitală devine mai integrată în viața de zi cu zi, noi, cei de la Samsung, credem că este esențial să aducem mai multă deschidere ecosistemului nostru de casă inteligentă și să le oferim consumatorilor mai multe opțiuni pentru a crea experiențe cu adevărat personalizate pentru acasă. Suntem încântați să lucrăm cu alți membri ai HCA, colaborând pentru a transforma stilul de viață într-unul mai ușor și mai inteligent, cu inovații semnificative pentru aparatele inteligente și conectivitate”, a declarat Chanwoo Park, Executive Vice President and Head of IoT Business group de la Samsung Electronics.

Bazându-se pe parteneriatele promovate prin HCA, SmartThings va continua să ofere inovații care depășesc limitele dispozitivelor inteligente, permițându-le mai multor consumatori să se bucure de beneficiile vieții conectate. De la funcțiile pentru bucătăriile inteligente la curățarea automată a casei și îngrijirea îmbrăcămintei, platforma deschisă SmartThings reunește o gamă largă de dispozitive și servicii de ultimă generație pentru a oferi o experiență holistică a casei inteligente.

Simplificarea vieții de zi cu zi prin tehnologia digitală se află în centrul inovațiilor Samsung pentru casele inteligente. Compania se angajează să colaboreze cu toți ceilalți membri HCA pentru a conduce viitorul tehnologic al caselor inteligente și pentru a le oferi utilizatorilor inovații semnificative.

Pentru mai multe informații despre ecosistemul casei inteligente Samsung și SmartThings, vă rugăm să vizitați Samsung.com.

Pentru mai multe informații despre Home Connectivity Alliance, vă rugăm să vizitați https://homeconnectivityalliance.org/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *