• Căștile Philips A7507 TWS au o construcție hibridă unică cu difuzoare acoperite cu grafen de înaltă calitate pentru o calitate foarte bună a sunetului și tehnologie de conducție osoasă pentru a asigura apeluri clare, chiar și într-un mediu zgomotos.
  • A7507 dispune de un sistem de anulare a zgomotului de fundal ANC Pro reglabil cu funcția de reducere activă a zgomotului vântului.
  • Difuzoarele Bluetooth Philips S4807 și S7807 sunt partenerul perfect pentru toate activitățile sportive. Sunt rezistente la praf și la apă, cu un finisaj robust din cauciuc in dublu strat, în tonuri de negru și roșu sau alb și galben.
  • Fiecare boxă portabilă poate fi asociată cu o a doua pentru a produce un sunet stereo
A7507 BK

Amsterdam, 27 ianurarie 2022 – Philips Sound își extinde seria de căști dedicate sportului în 2022 prin introducerea căștilor hibride Philips A7507, true-wireless cu anulare a zgomotului de fundal. În plus, Philips lansează si gama de boxe portabile S4807 și S7807, dedicate celor ce au un stil de viata activ.

Boxele portabile Philips GO S4807 și S7807 vor fi disponibile e piața din România începând cu luna Martie, iar căștile True Wireless Philips GO A7507 vor fi disponibile din noiembrie.

TAS7807 WT

TP Vision, compania-mamă din spatele Philips TV & Sound, s-a bucurat de un mare succes cu seria de produse dedicate sportivilor. Sub umbrela conceptului Philips GO, seria include o gamă de modele de căști, fiecare oferind sportvilor sau celor cu un stil de viață activ un plus de plăcere în timpul antrenamentelor, datorită confortului, rezistenței la apă și sunetului excelent.

Noua serie a fost influențată și de colaborarea strânsă a Philips Sound cu echipa Jumbo Visma (din 2020), cea mai importantă echipă olandeză de ciclism și patinaj din lume. Un parteneriat care a permis ca cunoștințele și experiențele sportivilor profesioniști ai echipei să influențeze proiectarea produsului final.

TAS7807 BK

Philips A7507: căști in-ear cu un confort sporit

Căștile Philips A7507 TWS oferă o calitate foarte bună a sunetului, indiferent dacă sportivii se antrenează într-o sală de sport zgomotoasă, aleargă afară sau fac drumeții într-un mediu cu mult vânt. Acest lucru se datorează unei combinații între redarea sunetului prin difuzoarele mari acoperite cu grafen și compatibilitatea cu codecuri LDAC și AAC.

Un nou sistem ANC Pro oferă posibilitatea de a alege fie izolarea completă de zgomotul de fundal, fie permite pătrunderea sunetului ambiental, cu includerea unui algoritm dedicat pentru a reduce doar zgomotul vântului.

Specificațiile hibride a lui Philips A7507 includ microfoane cu conducție osoasă pentru a îmbunătăți claritatea vocii în timpul apelurilor, chiar și atunci când utilizatorii aleargă sau fac drumeții.

Autonomia bateriei este foarte bună, căștile oferă opt ore de redare, în timp alte 21 de ore de încărcare sunt oferite de carcasa căstilor. Datorită încărcării rapide oferite de conexiune USB-C, 15 minute de încărcare oferă utilizatorului o autonomie de o oră.

Căștile Philips A7507 asigură un confort sporit utilizatorului datorită includerii de stabilizatoare și dopuri pentru căști într-o varietate de dimensiuni și forme, astfel oferind o potrivire perfectă oricărui utilizator.

8807-65

Philips S7807 și S4807: o boxă portabilă cu un design robust

Noile boxe portabile împărtășesc aceeași filozofie de design ca și căștile sport Philips, oferind un design robust și rezistență la apă, fiind confortabile și ușor de transportat, cu un sunet excelent acasă sau in natura.

Aceste boxe portabile sunt concepute pentru a fi luate oriunde și pot fi utilizate în toate condițiile datorită designului lor rezistent la praf și la apă. Finisajul robust din cauciuc cu dublu strat este disponibil în tonuri de negru și roșu sau alb și galben, cu accente gri și un șnur detașabil.

Philips S7807 oferă un sunet puternic, de înaltă calitate, în raport cu dimensiunile sale compacte, de doar – 104 x 104 x 280 mm – datorită includerii unui tweeter de 20 mm cu două woofere medii/bas de 70 mm plus un difuzor pasiv pentru a garanta un bas profund dar și medii și înalte clare.

Puterea totală este de 40 de wați, cu o autonomie de 24 de ore. Boxa S7807 poate fi folosită și pentru a încărca alte dispozitive acționând ca un power bank de 5000 mAh.

Philips S4807 este o boxă portabila mai mică, având o dimensiune compactă de 70 x 70 x 169 mm, un sunet puternic datorită includerii unui tweeter de 20 mm, a unui difuzor mediu/bas de 45 mm plus două difuzoare pasive,  o putere totală de 10 Wați și o autonomie de 12 ore.

Atât Philips S7807, cât și S4807 oferă o conexiune Bluetooth 5.2 multipunct la mai multe dispozitive și posibilitatea de apeluri simple, prin activarea asistentului vocal.

Pe lângă faptul că sunt robuste, puternice și ușor de transportat, noile boxe pot fi conectate între ele pentru a oferi un sunet stereo mai puternic.

Philips Sound și TP Vision se alătură inițiativei Wings for Life World Run pe 8 mai

Wings for Life este o fundație non-profit care sprijină proiecte de cercetare și studii clinice la nivel mondial, cu scopul de a găsi un remediu pentru leziunile coloanei vertebrale. Evenimentul Wings for Life World Run are loc în fiecare an, cu sute de mii de oameni la nivel global alergând în numele celor care nu pot.

Noua colaborare va genera strângere de fonduri pentru proiectele de cercetare selectate de Wings for Life. Sănătatea și tehnologia sunt acum strâns legate, iar ambele organizații sunt alăturate pentru a încuraja utilizatorii, partenerii și angajații acestora să încerce să rămână sănătoși din punct de vedere fizic și mental și să lucreze împreuna pentru un singur scop: găsirea unui remediu pentru leziunile coloanei vertebrale.

Utilizatorii care achiziționează căștile Philips Sport în perioada februarie-mai 2022 sunt încurajați să se înscrie în cursa de pe data de 8 mai, iar taxa lor de participare va fi acoperită de TP Vision. 100% din costul taxei de înscriere va merge direct către cercetarea și căutarea unui remediu pentru leziunile coloanei vetrebrale. Angajații TP Vision și mulți dintre partenerii săi vor fi încurajați să intre în cursă ca o echipă globală.

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. („TP Vision”) este înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută în întregime de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți producători la nivel global de monitoare și televizoare.

TP Vision este un jucător cheie pentru electronice de larg consum în televiziune și audio. TP Vision se concentrează asupra dezvoltării, producției și comercializării televizoarelor marca Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și țări selectate din Asia-Pacific) și a produselor audio marca Philips (la nivel global) sub licență comercială de Koninklijke Philips NV Combinăm puternicul brand Philips cu expertiza noastră în dezvoltarea și proiectarea produselor, excelența operațională și amprenta industrială a TPV. Credem în crearea de produse care să ofere consumatorilor o experiență audio și vizuală superioară.

Puteți găsi imagini de înaltă rezoluție pe: http://tpvision.com/image-library.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *