Pregătiți-vă ca în perioada următoare să vă bucurați de atmosfera Jocurilor Olimpice de Iarnă, chiar în confortul propriei locuințe, cu Sonos. În perioada 4-20 februarie, sportivii din întreaga lume se vor afla la Beijing pentru a-și reprezenta țările de origine în această competiție internațională. Sunteți pregătiți să-i susțineți pe sportivii români care concurează la sanie – precum Raluca Strămăturaru, Valentin Crețu, Marian Gâtlan -, dar și pe cei care vor concura la monobob, bob două persoane și bob patru persoane, printre care se numără Mihai Țentea, Raul Dobre, Cristian Radu, Ciprian Doroczi, Andreea Grecu? De asemene, la proba săriturilor cu schiurile, România va fi reprezentată de Andrei Feldorean și Dana Haralambie.

Arc - Ski Racing

Anul acesta, tribunele sunt rezervate doar spectatorilor locali, dar voi puteți aplauda chiar și de acasă. Sonos este aici pentru a intensifica experiența sportului prin oferirea de produse care vă vor ajuta să vă conectați la ritmul jocului și vă vor încuraja să vă susțineți sportivii preferați.   

Arc - Basketball (1)

Din fericire, atmosfera de competiție poate fi ușor recreată chiar și acasă, alături de noul soundbarSonos Beam (Gen 2), capabil să ofere o experiență imersivă în orice locuințăInvitați-vă prietenii și familia și bucurați-vă de această experiență, alături de un sistem home theater, elegant și ușor de folosit.

Beam (Gen 2) - Football (3)
  • Adaptat la orice încăpere: Beam este construit pe baza unei tehnologii inovatoare care direcționează sunetul peste tot în jur și construiește astfel atmosfera resimțită chiar în primul rând al tribunei.
  • Configurare ușoară: Beam are un design elegant și compact, care se potrivește perfect în orice încăpere și, cu doar două cabluri, vă puteți bucura de sunet excelent în doar câteva minute.
  • Două difuzoare într-unul: Bucurați-vă de atât de Olimpiadă, cât și de alte emisiuni, redați muzică în timp real, podcasturi și multe altele în pauzele de publicitate.
  • Sunet excelent în orice colț al locuinței: Beam se conectează, de asemenea, și la alte boxe Sonos din casă, astfel încât să nu pierdeți niciun moment important din timpul competițiilor.
Beam (Gen 2) - Ski Racing (2)

Desigur, anumite persoane nu sunt pasionate de Jocurile Olimpice. Din fericire, Sonos face posibilă configurarea unui sistem multiroom. Acest lucru facilitează poziționarea unui produs Sonos în fiecare încăpere a locuinței și face posibilă redarea simultană a mai multor canele. Astfel, în timp ce susținătorii Olimpiadei trăiesc experiența jocului la intensitate maximă, altcineva se poate bucura de podcastul preferat în timp ce se relaxează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *