Golden Drum, Festivalul Internațional de Creativitate, Reconstruiește Conexiunea printr-o dorință puternică de reunire, reconectare și reaprindere a creativității. Competiția din cadrul festivalului, care se deschide în martie, introduce două noi premii speciale – Production Agency of the Year și Digital Agency of the Year și adaugă o nouă categorie – Creative Use of Technology – în Group C – Engagement.

Reconstruirea Conexiunii (Rebuilding Connection) –  tema principală a festivalului din acest an

Lumea se bazează din ce în ce mai mult pe mediul digital. Odată cu preluarea controlului de către interacțiunile online, pierdem încet-încet din vedere componenta fundamentală a existenței noastre, cea a conexiunii umane. Lipsa tovărășiei în persoană a subliniat în mod clar nevoia de a ne construi și de a ne consolida relațiile personale și de afaceri.

Golden Drum Rebuilding Connection

Totul se raportează la conexiunea umană. Suntem ființe sociale; ne place să interacționăm. Tehnologia ne permite să facem asta mai eficient, dar nu poate înlocui magia atingerii umane. Experiențele din viața reală ne alimentează emoțiile și creativitatea, de la apropiere la prezență, formând baza relațiilor umane. Fiind o sursă puternică de reziliență, bunătate, compasiune – conexiunea contează acum mai mult ca niciodată.

În 2022, Festivalului Golden Drum va Reconstrui Conexiunea printr-o dorință puternică de reunire, reconectare și reaprindere a creativității.

Calendarul festivalului va fi anunțat la începutul primăverii.

Noutățile din cadrul competiției

Anul trecut, au fost aduse modificări substanțiale în ceea ce privește nucleul Competiției Golden Drum cu patru secțiuni principale și o secțiune suplimentară All Juries, noi trofee sustenabile, un nou sistem de acordare a punctajului și noul premiu Bronze Drum.

Anul acesta, festivalul adaugă două noi premii la lista de premii speciale, o nouă categorie Creative Use of Technology în secțiunea Omni-Channel și aduce unele schimbări în procesul de evaluare al lucrărilor din secțiunea All Juries.

Noi premii

Festivalul Golden Drum adaugă două noi premii speciale în lista existentă de premii:

Premiul Production Agency of the Year recompensează cea mai bună companie de producție care prezintă o activitate remarcabilă de pre- sau post-producție pentru campaniile înscrise în concurs. Premiul va fi acordat companiei de producție care adună cele mai multe puncte în cadrul competiției.

Premiul Digital Agency of the Year oferă recunoaștere celei mai bune agenții digital care a dat dovadă de creativitate excepțională în domeniul său. Premiul va fi acordat agenției digital care adună cele mai multe puncte în cadrul competiției.

Află mai multe despre premiile Golden Drumhttps://goldendrum.com/competition/awards

O nouă categorie în Group Engagement

Group C – Engagement (Secțiunea Omni-Channel Drum) a fost îmbunătățit cu o nouă descriere a grupului și o nouă categorie: Creative Use of Technology, celebrând utilizarea creativă și inovatoare a tehnologiei în vederea îmbunătățirii experienței utilizatorilor și a creșterii implicării consumatorilor. Parametrii de măsurare a rezultatelor de pe piață vor primi acum mai multă atenție în evaluarea grupului Engagement, astfel încât participanții trebuie să furnizeze date cuantificabile privind rezultatele.

Secțiunea All Juries – schimbare în procesul de evaluare

Secțiunea All Juries include trei grupuri Golden Drum speciale: Social Good, Genius Loci/Local Spirit și Covid-19. Această secțiune va fi preselectată de toate cele patru jurii în prima rundă de jurizare și va include patru președinți de juriu și doi reprezentanți ai fiecăruia dintre cei patru jurați aleși de organizator în cea de-a doua rundă de jurizare a premiilor.

Prin invitarea a încă 8 membri ai juriului la cea de-a doua etapă pentru a evalua candidaturile la premiu, discuția va genera mai multe perspective și un insight diversificat asupra acestor grupuri speciale, ceea ce va duce la un proces de evaluare echitabil.

Competiția Golden Drum se deschide pentru înscrieri în luna martie.

Materiale media

Imaginile pot fi descarcate de la următorul link: https://goldendrum.com/press/media-materials

Despre Golden Drum

Festivalul Golden Drum a luat naștere în 1993 cu o idee simplă, aceea de a reuni creatori din diferite țări, pe atunci adesea definite ca fiind din Noua Europă. Festivalul are ca scop să inspire și să susțină în multe moduri gândirea și acțiunea creative pentru schimbări pozitive, punând în lumină acest lucru prin intermediul programului său de concursuri și congrese. Festivalul Golden Drum a fost ales ca unul dintre cele șapte spectacole regionale de premiere incluse în Clasamentul WARC.

www.goldendrum.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *