București, 11 februarie 2022 – Luna februarie este dedicată iubirii și tuturor celor care își împărtășesc dragostea, motiv pentru care București Mall – Vitan le-a pregătit vizitatorilor săi nenumărate surprize.

De obicei, în această perioadă a anului, celebrăm doar iubirea față de jumătățile noastre, prin sărbători precum Valentine’s Day sau Dragobete. În acest an, primul centru comercial modern din România a decis să extindă definiția iubirii și să o omagieze în toate formele ei minunate. Astfel a luat naștere proiectul ”Destinatarii Iubirii”în parteneriat cu Teatrul „Nottara”, ai cărui actori devin purtătorii de cuvânt ai acestui sentiment, interpretând în lumina reflectoarelor diferite moduri de manifestare a dragostei. Proiectul se va desfășura în perioada 14-24 februarie, timp în care, în fiecare zi, pe paginile de social media ale Teatrului „Nottara”, respectiv ale București Mall – Vitan, va fi postat zilnic câte un scurt video, avându-i ca protagoniști pe actorii teatrului, cu texte speciale ce pot fi dedicate ființelor dragi (mamă, partener de viață, copil, bunici etc) dar și lucrurilor care ne fac viața mai frumoasă (natură, călătorii, teatru etc).

Bucuresti Mall-Vitan_LunaFebruarie_3b

Ca de fiecare dată în februarie, București Mall – Vitan își întâmpină clienții cu o atmosferă caldă și decorațiuni tematice, iar între două sesiuni de cumpărături, vizitatorii mall-ului se pot bucura de expoziția ”Dragoste la prima lectură”, care prezintă povești și întâmplări relatate prin scrisori în care iubirea străbate prin fiecare cuvânt, din colecția Muzeului Național al Literaturii Române. Expoziția cuprinde schimburi de scrisori și cărți poștale între dramaturgi renumiți și actrițe celebre (Aurel Baranga – Marcela Rusu, Victor Ion Popa – Maria Mohor), între scriitori și ființele care i-au inspirat și despre care au scris (Aurel Dumitrașcu – T.), iubiri care s-au transformat în frumoase prietenii (Emil Cioran – Ecaterina Săndulescu), afinități și dialoguri inspiraționale (Camil Petrescu – Cella Serghi, Marin Preda – Aurora Cornu). Totodată, prin acest proiect expozițional, București Mall – Vitan și Muzeul Național al Literaturii Române aduc în atenția publicului importanța Zilei Naționale a Lecturii, sărbătorite în acest an pentru prima dată în România, pe 15 februarie.

Bucuresti Mall-Vitan_LunaFebruarie_2a

În această lună, vizitatorii pot  cumpăra cadouri pentru cei dragi din magazinele din centrul comercial, în multe dintre acestea încă fiind disponibile reduceri și promoții semnificative de Winter Sales, și din galeria meșteșugarilor locali. Aceștia au pregătit cele mai inspirate daruri și s-au reunit pentru o nouă ediție City Vibes Fair – Luna iubirii. Până în 24 februarie, galeria va fi dedicată sărbătorilor Valentine’s Day și Dragobete, iar din 25 februarie până în 9 martie, galeria artizanilor locali va aduce inspirație pentru cadouri potrivite pentru întâmpinarea primei zile de primăvară și pentru celebrarea Zilei Internaționale a Femeii.

Bucuresti Mall-Vitan_LunaFebruarie_1a

Și cum la București Mall – Vitan, pasiunea pentru shopping este mereu răsplătită, clienții care aleg să facă cumpărături de minim 1.000 lei, pe un bon fiscal de la magazinele din centrul comercial, exceptând Media Galaxy unde valoarea bonului fiscal trebuie să fie de minim 1.500 lei, vor primi garantat un voucher în valoare de 200 lei. (Voucherele în valoare de 200 de lei sunt disponibile în limita stocului disponibil și se pot ridica de la InfoDesk)

Centrul comercial a luat toate măsurile de prevenție în vederea stopării răspândirii Covid-19, fiind dotat cu porți de termo-scanare la toate intrările, dozatoare cu dezinfectanți, sisteme de purificare a aerului din lifturi, iar zonele comune fiind dezinfectate frecvent cu lămpi germicidale cu UV sau prin nebulizare.

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, Tommy Hilfiger Accessories, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *