Producătorul internațional va colabora cu furnizorul oficial de produse audio și microfoane pentru gaming pentru gama de produse originale și pentru activități promoționale

12august 2022 – HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc. și lider în gaming și esports, a anunțat astăzi semnarea parteneriatului cu DJ-ul, producătorul și compozitorul Zedd ca nou ambasador al brandului. Prin această colaborare, HyperX devine furnizorul oficial său de produse audio și microfoane pentru gaming. La rândul său, Zedd va contribui la design-ul și promovarea ofertelor de produse originale ale companiei producătoare de soluții de gaming, inclusiv căști și periferice personalizate și în ediții limitate. Mai mult, dincolo de promovarea produselor originale, prin acest parteneriat gamerii și fanii muzicii se vor putea bucura de conținut exclusiv și de platforme promoționale.

Colaborarea dintre HyperX și Zedd s-a dezvoltat organic, ca rezultat al pasiunii artistului pentru gaming. Zedd a fost un gamer pasionat timp de ani buni, experimentând multe jocuri între concerte și în pauzele de la sesiunile de studio.

„HyperX mi-a susținut pasiunea pentru gaming încă de când am intrat în legătură pentru prima dată prin Twitter, în urmă cu câțiva ani”, a declarat Zedd. „Produsele lor sunt o parte importantă a stilului meu de viață în materie de jocuri și sunt recunoscător pentru suportul constant. Sunt nerăbdător să dăm startul colaborării noastre, care merge mult mai departe de un parteneriat obișnuit.”

Zedd joins HyperX Heroes Line-up_2

Din 2002, HyperX a făcut jocurile mai accesibile pentru jucătorii de toate nivelurile, pe mai multe platforme de jocuri, prin intermediul produselor sale pentru PC, console și dispozitive mobile. Pe lângă faptul că oferă produse care susțin nevoi variate, compania a dezvoltat parteneriate de mai mulți ani cu o listă diversă de ambasadori celebri din domeniile culturii, divertismentului și sportului. Conturate pe principiul transparenței, inovației și colaborării, aceste colaborări au ajutat brandul să aducă gamingul la noi audiențe și să consolideze ceea ce era cândva un hobby de nișă ca fiind o modalitate populară de petrecere a timpului liber.

„În ultimele două decenii, am crescut cu adevărat alături de industria de gaming, de la o companie îndrăzneață, la firul ierbii, la un brand de lifestyle”, a declarat Dustin Illingworth, Head of Influencers and Esports, HyperX. „Zedd este un talent incredibil, cunoscut nu doar pentru contribuțiile sale în materie de muzică, ci și pentru pasiunea pentru gaming. Împreună, ne propunem să punem în lumină legătura autentică dintre muzică și gaming și să aducem aceste lumi și mai aproape una de cealaltă.”

Zedd se alătură unui număr tot mai mare de peste 25 de ambasadori HyperX, printre care se numără jucătorul de fotbal JuJu Smith-Schuster, baschetbaliștii Gordon Hayward și Aerial Powers, jucătorul de tenis Daniil Medvedev, fotbaliștii internaționali Dele Alli și Casemiro, pilotul profesionist de curse Sage Karam, skateboarderul Minna Stess, streamerul Valkyrae și senzația social media Bella Poarch.

Pentru a fi la curent cu acest program de ambasadori, dar și cu potențialele oferte de colaborare, vă rugăm accesați hyperx.com.

Despre HyperX
De 19 ani, misiunea HyperX a fost să dezvolte soluții de gaming pentru fiecare tip de gamer, iar compania este recunoscută constant că livrează produse care oferă confort superior, estetică, performanță și fiabilitate. Sub sloganul „WE’RE ALL GAMERS,”, căștile de gaming, tastaturile, mouse-urile, microfoanele USB și accesoriile de console HyperX sunt alegerea zilnică pentru gameri, dar și pentru ambasadori celebri, gameri profesioniști, entuziaști tech și overclokeri la nivel global, pentru că îndeplinesc cele mai stricte specificații de produs și sunt construite din materiale și componente de înaltă calitate. Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina www.hyperxgaming.com.

Despre HP
HP Inc. este o companie de tehnologie care crede că o idee gândită cum trebuie poate schimba lumea. Portofoliul de produse si servicii pentru sisteme personale, imprimante și soluții de printare 3D ajută aducerea acestor idei la viață. Vizitați http://www.hp.com

Despre Zedd

Câștigător al mai multor discuri de platină și laureat al premiilor GRAMMY®, artistul, DJ-ul și producătorul Zedd a debutat cu hitul „Clarity”, după ce a interpretat sub marca Interscope în 2012, începând chiar de atunci să dărâme barierele care înconjoară genurile muzicale. De-a lungul carierei sale, Zedd a lucrat cu mulți artiști pentru a compune melodii populare, inclusiv cu Foxes pentru realizarea „Clarity” (care i-a adus lui Zedd în 2014 un premiu GRAMMY® la categoria „Best Dance Recording”), Hayley Williams pentru melodia „Stay The Night”, care a obținut discul de platină din partea RIAA (și are peste un miliard de ascultări), dar și cu Selena Gomez pentru piesa „I Want You To Know”, care a primit discul de platină și s-a clasat pe locul întâi în topul Billboard „Hot Dance/Electronic Songs” timp de patru săptămâni. Acesta a colaborat și cu Alessia Cara pentru single-ul comun „Stay”, care a obținut mai bine de 4,7 miliarde de ascultări la nivel global, a deținut locul întâi la radio în Top 40 pentru șase săptămâni consecutive și i-a adus lui Zedd trei nominalizări la premiile GRAMMY®, inclusiv la categoriile „Record Of The Year”, „Song Of The Year” și „Best Pop Duo or Group Performance”. Cel mai recent, Zedd a interpretat în deschiderea unei partide NHL All-Star, având un performance în timpul prezentării jucătorilor și fiind DJ-ul official dinaintea începerii jocului, în programul de încălzire, la NFL Super Bowl LVl.

HyperX poate fi găsit pe: 

YouTube: http://www.youtube.com/hyperx

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter:    http://twitter.com/hyperx

Instagram: https://www.instagram.com/hyperx

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyperx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *