Cu doua zile inainte de scrutinul din Republica Moldova, FPECDA va propune o noua analiza, realizata de Dr. Igor Munteanu, membru al Consiliului Comun de Experti Romania – Republica Moldova, in cadrul proiectului “Un Viitor pentru Romania si Republica Moldova in Europa”, ALEGERILE DIN REPUBLICA MOLDOVA.
ALEGERILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Vizitati pagina proiectului FPECDA la http://www.romania-moldova.org, unde puteti citi alte analize recente referitoare la evolutiile politice din republica:

Dileme electorale şi post-electorale la Chişinău – de Dr. Dan Dungaciu

Despre legitimitatea votului FURAT – de Dr. Gheorghe Cojocaru

Un comentariu de la Bucureşti privind programele partidelor politice din RM – de Dr. Iulian Chifu

Programe electorale ale partidelor din Republica Moldova: context şi substanţă – de Dr. Iulian Fruntaşu

Partide şi grupări politice din Republica Moldova – de Dr. Igor Caşu

Despre FPECDA

Fundatia Proiectul pentru Educatie Civica si Dezvoltare Academica (FPECDA) va propune o serie de analize referitoare la realitatile politice din Republica Moldova realizate de grupul de experti din proiectul nostru “Un Viitor pentru Romania si Republica Moldova in Europa”. O prezentare a FPECDA si a proiectului nostru o puteti gasi la www.romania-moldova.org.

Proiectul FPECDA doreste sa contribuie la cunoastea realitatilor politice din Republica Moldova si la o mai buna conectare a Romaniei la aceste realitati. Importanta alegerilor de la 6 martie 2005 este cu atit mai mare cu cat urmeaza schimbarii de regim din Ucraina. De aceea va punem la dispozitie gratuit analize saptamanale, pe care le puteti publica sau folosi pentru documentare. Singura noastra dorinta este de a mentiona Fundatia, proiectul si autorii analizelor.