Compania bucuresteana Altal Grup comercializeaza, la cele mai mici preturi de pe piata, o gama variata de echipamente si produse pentru sisteme de generare a energiei termice din surse regenerabile: sisteme solare termice, foraje geotermice, generatoare eoliene, panouri solare si ventiloconvectoare, recomandate atat persoanelor fizice cat si celor juridice.
Altal Grup, profesionistii din domeniul energetic!

Cu o experienta de sase ani pe piata de profil din Romania, firma Altal Grup a reusit sa se impuna in domeniu, prin calitatea serviciilor oferite si profesionalismul angajatilor, ce sunt mereu la dispozitia clientilor si partenerilor de afaceri.

Avantajele sistemelor energetice neconventionale sunt numeroase, motiv pentru care acestea sunt tot mai cautate in ultima perioada.

Energia termica generata de aceste sisteme este cu succes folosita atat la incalzirea spatiilor de locuit si a apei calde menajere, cat si in domeniul industrial, unde are diferite aplicatii.

Partenerilor de afaceri si clientilor nostri le oferim atat componente individuale ale sistemelor energetice neconventionale, cat si sisteme complete, dimensionate dupa cerintele fiecaruia.

In plus, firma noastra va ofera servicii de proiectare, service, asistenta tehnica in perioada de garantie si postgarantie a sistemelor energetice neconventionale, asistenta tehnica de specialitate, ca si instruirea personalului pentru lucrul cu aceste sisteme/echipamente.

Firma Altal Grup are cea mai variata oferta de pe piata in materia sistemelor solare de incalzire si a pompelor geotermale (pompe de caldura), in plus oferindu-va diverse echipamente destinate forajului geotermic.

Energia obtinuta din resursele neconventionale (eoliana, geotermala sau solara) are mult mai multe avantaje, comparativ cu cea din sursele traditionale :

-Este 100% ecologica, nu produce reziduri, nu emite noxeNu implica costuri ridicate de productie

-Nu implica instalatii de prelucrare si transport pentru resurse, inainte de utilizarea acestoraEste inepuizabila

In oferta firmei noastre veti gasi o gama completa de panouri solare, cu accesoriile aferente, utile in producerea apei calde menajere si cu aport la incalzire.

Principiul de functionare al panourilor solare este relativ simplu, el bazandu-se pe conversia radiatiei solare in caldura, respectiv utilizarea acesteia pentru incalzirea apei. Apa calda obtinuta prin acest procedeu poate fi folosita atat ca apa calda menajera, cat si ca agent termic primar pentru prepararea apei calde menajere intr-un acumulator. Energia solara poate fi folosita cu succes pentru generarea electricitatii – prin celule solare (fotovoltaice), centrale electrice termale sau turnuri solare, dar si pentru incalzirea apei si indirect pentru incalzirea locuintelor ori a spatiilor publice.

Cele mai raspandite sunt panourile solare presurizate, in cadrul carora energia solara este captata in interiorul unui tub vidat, de unde este transferata unui heat-pipe-er de cupru. Caldura se transfera pana in capatul superior al sau, de unde este preluata de catre agentul termic, de regula antigel.

Antigelul o transporta apoi la schimbatorul de caldura, unde este preluata de catre apa din boiler. Apa incalzita astfel poate fi folosita ca apa calda menajera sau ca agent termic de incalzire. Operarea acestui tip de panou este asigurata de controllerul electronic care comanda pornirea si oprirea pompei de recirculare.
Panourile solare presurizate separate nu pot functiona independent, ele neavand un rezervor de stocare, motiv pentru care se impune conectarea la un boiler montat in zona de consum.

Varianta de utilizare recomandata este cea cu boiler bivalent, respectiv cu pompa de circulatie si panou electronic de comanda (regulator electronic dedicat). Sistemele geotermale (pompe geotermale, pompe de caldura, pompe aerotermale) comercializate de firma Altal Grup va ofera energie la costuri destul de scazute, dar un grad ridicat de confort. Adaptate oricarui tip de cladire, de mici sau mari dimensiuni, sistemele geotermare sunt folosite cu succes in locuinte de tip mono sau multifamilial, in hoteluri si moteluri, in magazine, centre comerciale, benzinarii, cladiri pentru birouri, spitale, banci, scoli sau alte institutii de interes public.

Costurile de intretinere ale sistemelor geotermale sunt relativ mici, instalatiile fiind montate in pamant, la adapost de conditiile climatice.

Altal Grup, profesionistii din domeniul energetic!