Avantaje fără egal pentru clienţii Sensiblu

Din septembrie 2011 pacienţii farmaciilor Sensiblu beneficiază de avantaje fără egal datorită noului program de fidelizare a clienţilor. Sensiblu oferă minim 10% discount garantat la orice achiziţie. O opţiune unică în piaţa farma este aceea că pacientul poate să aleagă, la fiecare tranzacţie, dacă va beneficia de discount direct din suma plătită sau va acumula puncte pe cardul său de fidelitate.
Avantaje fara egal pentru clientii Sensiblu
Avantaje fara egal pentru clientii Sensiblu
„Sensiblu a fost prima reţea de farmacii care, în urmă cu 8 ani, a lansat în România un program de loialitate pentru clienţi. Acesta a evoluat până azi în cel mai complex program de fidelizare din piaţa farma. Din această lună putem spune că oferim cele mai avantajoase beneficii clienţilor noştri fideli. Posesorii cardului Sensiblu Standard beneficiază de 10% discount, iar pentru cardurile Silver şi Gold discount-ul este de 11%, respectiv 12%”
Robert Popescu, CEO Sensiblu

„Sensiblu a fost prima reţea de farmacii care, în urmă cu 8 ani, a lansat în România un program de loialitate pentru clienţi. Acesta a evoluat până azi în cel mai complex program de fidelizare din piaţa farma. Din această lună putem spune că oferim cele mai avantajoase beneficii clienţilor noştri fideli. Posesorii cardului Sensiblu Standard beneficiază de 10% discount, iar pentru cardurile Silver şi Gold discount-ul este de 11%, respectiv 12% .” spune Robert Popescu CEO Sensiblu.

Odată cu noile beneficii ale cardului, Sensiblu a simplificat şi procesul de înscriere în programul de fidelitate: noul card este eliberat şi activat direct din farmacie, ceea ce înseamnă că pacientul poate beneficia pe loc de reducerea aferentă şi ofertele dedicate.

În fiecare lună clienţii beneficiază de promoţii şi oferte speciale pentru posesorii cardului de fidelitate. De asemenea, Sensiblu este alături de părinţi şi le ofera pentru sănătatea celor mici un pachet special care include reduceri de 12% la produsele pentru mamă şi copil, un control anual gratuit la medicul pediatru şi cadou pentru ziua de naştere a copilului.

Despre Sensiblu
Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor peste 270 de farmacii este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine. Pentru mai multe informatii vizitati
http://www.facebook.com/Sensiblu
twitter.com/Sensiblu
Burlacu Veronica – PR Manager
Pentru telefon si e-mail click aici
SENSIBLU
www.sensiblu.com