Banca Daewoo a deschis Agentia Semanatoarea

Banca Daewoo (Romania) S.A. a deschis saptamana aceasta a cincea unitate teritoriala in Bucuresti, situata pe strada Splaiul Independentei nr. 315-319, parcul industrial Semanatoarea. In doi ani de la preluarea pachetului majoritar de actiuni de catre grupul de investitori italieni, Banca Daewoo a deschis sapte sucursale, dintre care doua in Constanta si Craiova.
Banca Daewoo a deschis Agentia Semanatoarea
Inaugurarea Agentiei Semanatoarea la scurt timp dupa deschiderea sucursalei Titan in luna ianuarie a.c. face parte din programul de dezvoltare a retelei teritoriale a Bancii Daewoo. In urmatoarele luni Banca Daewoo are planificate deschiderea unei alte sucursale in Bucuresti si alte trei in provincie, la Satu-Mare, Timisoara si Cluj.

Agentia Semanatoarea ofera clientilor, persoane fizice si juridice, gama completa de produse si servicii a Bancii Daewoo: conturi curente, depozite in lei si valuta cu dobanzi atractive, operatiuni cu cecuri si bilete la ordin, operatiuni de schimb valutar, credite in lei sau valuta atat pentru persoane fizice cat si juridice, factoring, servicii Western Union, carduri VISA Electron si VISA Classic pentru persoane fizice, VISA Business pentru persoane juridice, etc. Noua unitate dispune si de un bancomat (ATM) pentru eliberarea de numerar din conturile de card VISA. In curand, banca va da posibilitatea clientilor sai de a efectua plati facturi utilitati direct de la ATM-urile proprii.

Despre Daewoo Bank
Tanara si dinamica, echipa din Semanatoarea va asteapta zilnic intre orele 9,00-17,00. Pentru relatii, Agentia Semanatoarea va sta la dispozitie la numarul de telefon 021/ 212.60.54, fax 021/ 212.60.53.

Banca Daewoo (Romania) S.A.
Bd. Unirii, Bloc E4a, Tronson 1, Sector 3
030826 Bucuresti
Tlf.: 201.19.30; Fax: 201.19.31
TELVERDE 0800 800 112
office@daewoobank.ro
DAEWOO BANK
www.daewoobank.ro
Contact DAEWOO BANK