Baylor are “Voluntar de profesie”

Fundatia Vodafone
Echipa
Echipa “Voluntar de profesie” Vodafone

Fundatia Baylor Romania are placerea sa va anunte ca din septembrie 2011 face parte din programul “Voluntar de profesie”al Fundatiei Vodafone. Voluntarul este Georgiana Anghel si este specialist in comunicare. Georgiana va ajuta la promovarea Programului de Testare si Consilere pentru HIV si virusurile hepatitice B si C de care poate beneficia orice persoana gratuit, rapid si confidential si impreuna cu echipa isi propune replicarea lui la nivel national.

Fundatia Vodafone Romania a lansat programul Voluntar de profesie in 2010, cand 12 persoane au lucrat timp de 4 luni pentru organizatii non profit din Romania in domeniul sanatatii, educatiei, prevenirii abandonului familial, programe pentru tineri cu dizabilitati. In cadrul acestui program, Fundatia Vodafone asigura salariile voluntarilor cat si cheltuielile administrative pe toata durata programului.

In acest an, 18 voluntari vor lucra timp de 6 luni in diferite ONG-uri din tara. Programul Voluntar de profesie a fost lansat in anul 2002 de catre Fundatia Vodafone la nivel mondial. Pana astazi, peste 700 de voluntari s-au implicat in proiecte dezvoltate de organizatii non profit din toata lumea. In prezent, programul se desfasoara in 14 tari.

Pentru a fi la curent cu activitatea celor 18 voluntari intra in aplicatia “Voluntar de profesie” – de pe Facebook.

Despre Fundatia Baylor Marea Neagra
Fundatia Baylor Marea Neagra, parte a retelei internationale de lupta impotriva SIDA, furnizeaza servicii medicale si psihosociale persoanelor afectate/infectate cu HIV din regiunea Dobrogei. Se adreseaza si comunitatii prin centrele Baylor de consiliere si testare rapida pentru HIV, hepatita B si hepatita C din Constanta si Tulcea, asigurand testarea confidentiala, rapida. 16000 de persoane au fost testate si consiliate in perioada noiembrie 2007-iunie 2011.
Stefania Mihale – Director programe
Pentru telefon si e-mail click aici
FUNDATIA BAYLOR MAREA NEAGRA
www.baylor-romania.ro
Contact FUNDATIA BAYLOR MAREA NEAGRA