Arena Naţională va avea un nou gazon. Max Bogl, firma germană care a construit stadionul, va reface gazonul distrus la meciul Romania – Franța din propriul buget. Reprezentanţii firmei Max Bogl au declarat că “până vineri operaţiunea de instalare a noilor rulouri de gazon va fi finalizată”.

Astfel, primul meci pe noul gazon de pe Arena Națională va fi disputat de Oțelul Galați, pe 27 septembrie, cu Benfica Lisabona, în Grupa C a Ligii Campionilor.

Confirmarea apare și pe site-ul oficial UEFA care anunță Arena Națională ca teren pe care se va disputa meciul Otelului cu Benfica. (http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/matches/round=2000263/match=2007590/prematch/index.html )

Ca urmare a acestor confirmări oficiale, reprezentanții FC Oțelul Galati au luat astăzi împreună cu partenerul Ascend Netsolutions, decizia de lansare a platformei de vânzare online a biletelor la meciurile disputate pe Național Arena în cadrul UEFA Champions League.

Prin intermediul site-ului www.bileteUCL.ro se pot cumpăra online începând de azi bilete și pachete de bilete cu 30% reducere (pentru toate cele trei meciuri disputate acasă de echipa gălățeană).

Biletele pot fi plătite online cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs în momentul livrării. Ascend Netsolutions vinde online bilete la meciurile FC Oțelul Galati prin intermediul serviciilor securizate de plată online ale www.epayment.ro.