CINE E URMATOAREA VICTIMA?

VULNERABILITATEA TINERELOR DIN ROMÂNIA
FATA DE TRAFICUL DE FIINTE UMANE

Misiunea în România a Organizatiei Internationale pentru Migratie (OIM) organizeaza o conferinta de presa cu privire la traficul de fiinte umane si migratia ilegala

Cu acest prilej, OIM lanseaza cercetarea sociologica la nivel national VULNERABILITATEA TINERELOR DIN ROMÂNIA FATA DE TRAFICUL DE FIINTE UMANE si filmele TV: VEDETE DIN ROMÂNIA ÎMPOTRIVA SCLAVIEI MODERNE (cu Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Dana Razboiu si Mircea Radu) si FRONTIERA DIN FIECARE (un documentar pe tema migratiei ilegale).

Evenimentul are loc marti, 23 martie 2004, ora 11:00, la Sala On Top of Bucharest, Sediul Uzinexport/Citibank, Bd. Iancu de Hunedoara nr 8, etaj 7, Bucuresti.

Pentru detalii suplimentare si confirmari, va rugam contactati: Daniel Kozak, Cristian Ionescu, Ofiteri de informatii publice, tel.: 231 31 79, fax: 230 36 14.

Despre Organizatia Internationala pentru Migratie, Misiunea din Romania

Având în componenţă 101 state membre şi 33 de state cu statut de observator şi beneficiind de suportul unei largi varietăţi de organizaţii reprezentând societatea civilă, OIM este dedicată principiului conform căruia migraţia umană organizată aduce beneficii atât migranţilor, cât şi societăţii. Ca organism interguvernamental, OIM acţionează împreună cu partenerii săi din comunitatea internaţională pentru respectarea reală a demnităţii şi bunăstării migranţilor, pentru încurajarea dezvoltării sociale şi economice prin migraţie, pentru acordarea de asistenţă operaţională pe probleme de migraţie şi pentru promovarea înţelegerii problemelor migraţiei.
Daniel Kozak, Cristian Ionescu, Ofiteri de informatii publice, tel.: 231 31 79, fax: 230 36 14
dani@iom.int

ORGANIZATIA INTERNATIONALA PENTRU MIGRATIE, MISIUNEA DIN ROMANIA

www.iom.int

Contact ORGANIZATIA INTERNATIONALA PENTRU MIGRATIE, MISIUNEA DIN ROMANIA