CITESTE MAI RAPID! Schimbari mici cu efecte mari.

Targoviste, 8 Aprilie 2004 – Vlad Ciocan lanseaza primul curs gratuit, on-line de citire si invatare rapida din Romania, dedicat tuturor celor care doresc sa ramana competitivi in era informatiei.
Traim intr-o perioada in care informatia este din ce in ce mai importanta, suntem bombardati cu articole, carti si materiale care nu trebuie doar citite, ci si memorate rapid pentru a ne imbunatati cariera si viata personala.

Nu-i asa ca ar fi minunat sa ai timp pentru mai multe activitati?

Pentru multi dintre noi, citirea este o problema dificila, mai ales cand avem la dispozitie un timp scurt si informatiile sunt din ce in ce mai complexe.

Majoritatea citesc prea incet, nu se pot concentra si nu pot retine ceea ce au citit. In medie, un adult citeste cu o viteza de 200-300 cuvinte pe minut (cuv/min), dar exista persoane care ajung la 600 cuv/min sau, cum a fost, de exemplu, J.F.Kenedy, care reusea sa atinga performanta de 1500 cv/min.

In mod sigur, aceasta performanta nu are nici o legatura cu inteligenta, educatia, ocupatia sau sexul.

Nu se cunoaste motivul care-i determina pe unii sa citeasca repid, iar pe altii sa citeasca lent. Cunoastem insa faptul ca acei cititori rapizi au o tehnica diferita fata de cei lenti.

In momentul in care citim, fiecarui cuvant ii asociem un sunet (voce interioara) si apoi il traducem automat intr-o idee sau imagine. Pana la intelegere, acest proces se realizeaza foarte rapid, se pare ca mai rapid decat viteza luminii.

Atunci cand privim un obiect nu este nevoie sa ii asociem un sunet pentru a-l intelege. Sa presupunem ca ne uitam la un telefon, nu trebuie sa spunem in minte “telefon” ca sa intelegem ce este.

Oare putem sa facem acest lucru si cand citim, sa inlaturam vocea interioara? Cat de repede am citi daca am reusi acest lucru?

Despre On Invest
Cursul de citire rapida contine 7 lectii practice care te ajuta sa citesti mult mai repede si sa iti amintesti mai mult.

Cursul este garantat fiind structurat in asa fel incat oricine poate sa ajunga sa citeasca de cel putin 2-3 ori mai repede in doar 14 zile de prectica.

Contact:
Ciocan Vlad Andrei
Tel: 0724307256
www.citirerapida.ro

vlad@citirerapida.ro
ON INVEST
www.citirerapida.ro
Contact ON INVEST