CitiFinancial continua extinderea distributiei in Bucuresti

La distanta de numai 10 zile de la deschiderea celei de a doua agentii CitiFinancial, joi 18 martie Citibank Romania S.A. inaugureaza cea de a treia agentie, aflata pe Soseaua Pantelimon numarul 291. Incepand de astazi, o noua echipa constituita din patru consultanti de credite coordonati de un Manager cu o bogata experienta in domeniu, ii asteapta pe locuitorii din zona Pantelimon pentru a le oferi credite si servicii de inalta calitate.
CitiFinancial continua extinderea distributiei in Bucuresti
Specializata in credite pentru persoane fizice, reteaua de agentii Citifinancial continua sa se dezvolte in Bucuresti si ulterior pe teritoriul tarii, ca o consecinta naturala a rezultatelor incurajatoare obtinute pana in prezent de catre agentia deschisa la sfarsitul anului trecut in Militari.

Noutatea adusa de agentiile CitiFinancial pe piata romaneasca consta nu numai in faptul ca produsele oferite populatiei sunt in exclusivitate credite, dar si in atentia acordata fiecarui client de catre consultantii de credit, pentru crearea unei relatii de incredere cu acestia.
Obiectivul CitiFinancial nu este doar de a vinde credite ci si acela de a ajuta clientii sa-si atinga scopul propus.

Despre LOWE & PARTNERS

Produsele financiare CitiFinancial sunt creditele in numerar, pentru diverse destinatii, in functie de cerintele clientilor. Suma imprumutata si termenul variaza astfel incat sa se plieze pe cerintele clientului si posibilitatile financiare ale acestuia, iar ratele lunare nu depasesc 30% din venitul lunar. Persoanele care pot beneficia de creditele CitiFinancial trebuie sa aiba intre 23 si 70 de ani, un venit minim net de 2.900.000 Lei lunar si sa locuiasca in Bucuresti, Ploiesti sau Timisoara. Suma imprumutata poate fi intre 4.500.000 si 300.000.000 Lei, in functie de venitul celui care solicita creditul.
Mirela Loghin
Tel: 203.52.02
Fax: 210.06.59

Mirela.loghin@citigroup.com
LOWE & PARTNERS
Contact LOWE & PARTNERS