Contaminare.ro – portalul micilor programatori ai României – un proiect educational al PACO si eMAG.ro

Contaminare.ro este un site dezvoltat de programatorii eMAG.ro pentru Palatul National al Copiilor din Bucuresti.
Pentru a incuraja dezvoltarea acestui domeniu in România, eMAG.ro a inteles sa sprijine eforturile cadrelor didactice de la Palatul National al Copiilor prin sponsorizarea unui site creat anume pentru tinerii programatori ai României. eMAG.ro este o tânara companie ce doreste sa se implice in proiecte educationale de acest tip ce vor contribui la dezvoltarea unui mediu cat mai performant in domeniul IT&C. Domeniul informaticii si al comunicatiilor este un domeniu prioritar de dezvoltare al tarii noastre dupa cum declara oficialii guvernului.

Site-ul Contaminare.ro a fost lansat cu succes in cadrul festivitatii de premiere a “Marelui Premiu al Palatului National al Copiilor Bucuresti” din 29 mai 2004. Domnul Marian Dragusin, coordonator al catedrei de informatica din cadrul PACO, a evidentiat sprijinul acordat de eMAG.ro acestui proiect si a multumit echipei de programatori pentru profesionalismul de care au dat dovada in dezvoltarea acestui site. Toti copii premiati in cadrul festivitatii ce a avut loc in sala mare al Palatului National al Copiilor au primit diplome pentru rezultatele obtinute in cadrul concursului pe care era anuntat site-ul Contaminare.ro .

Cu ocazia acestei festivitati de premiere eMAG.ro, in calitate de sponsor, a anuntat primul concurs cu premii ce se va desfasura pe parcursul primelor trei luni de zile si se adreseaza grupelor de incepatori din clasele a II-a, III-IV si V-VI. Premiile acordate de eMAG.ro sunt: o camera foto digitala, un flash-pen si un mouse optic.

Despre eMAG.ro
Palatul Naţional al Copiilor este cu certitudine cea mai eficientă instituţie de instruire a copiilor în informatică din învăţământul preuniversitar. Magazinul virtual eMAG.ro, lansat în urmă cu doi ani, este dedicat exclusiv promovării produselor IT&C de calitate, oferta cuprinzând cele mai noi apariţii de pe piaţă.
Prof. Marian Drăguşin, Coordonator Catedra de Informatică – PACO.ro, telefon: 330 24 67, marian@paco.ro, sau Liviu Taloi, PR Manager – eMAG.ro, telefon: 0745 289 583, 222.33.25, liviu@emag.ro.
liviu@emag.ro
EMAG.RO
www.contaminare.ro
Contact EMAG.RO