Centrul de Pregatire Profesionala în Cultura organizeaza un nou program de formare profesionala pentru ocupatia de ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE, in perioada 25 februarie – 08 martie 2013, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 16:00.
Agenda cursului cuprinde:
* activitatea de relatii publice;
* dezvoltarea relatiilor cu mass-media;
* utilizarea noilor tehnologii in relatiile publice;
* organizarea de evenimente si campanii de relatii publice;
* monitorizarea si evaluarea programelor de relatii publice.
Curs ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE

Acest program se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa-si dezvolte competente legate de planificarea, realizarea si evaluarea activitatilor de relatii publice dintr-o organizatie. In urma participarii la acest curs cursantii vor fi in masura: – sa planificati activitatile de relatii publice; – sa concepeti mesajele si sa realizati materialele de prezentare si informare; – sa dezvoltati si sa mentineti relatiile cu mass-media si alte categorii de public; – sa difuzati mesajele si sa distributi materialele catre publicurile vizate; – sa sustineti si sa organizati evenimente specifice; – sa organizati campaniile de relatii publice; – sa stabiliti si sa aplicati criteriile de evaluare a eficientei programelor de relatii publice.

Echipa de formatori este formata din: * Carmen Dobre – Specialist relatii publice si comunicare, Biroul de Comunicare, Media, Evenimente – Biblioteca Academiei Romane * Nicoleta Golai – Specialist relatii publice si comunicare, Coordonator Departament Comunicare – Asociatia COLFASA.

Absolventii cursului vor primi certificat de absolvire ce va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Acest certificat va fi însotit de un supliment descriptiv în care vor fi mentionate competentele dobândite în urma participarii la curs. Tariful cursului este de 1000 lei, la care se aplica politica de reduceri a CPPC. Mai multe detalii aici http://cppc.ro/files/formare/formare.html.Cursul se poate plati in rate.

Locatia de desfasurare a cursului: Biblioteca Academiei Române – Calea Victoriei, nr. 125, Sector 1, Bucuresti.

Persoana de contact: Anna-Maria Bitere, coordonator curs

Mobil: 0788.889.345, anamaria.bitere@cppc.ro