Chiar dacă străbate una dintre cele mai spinoase perioade din viaţa sa, Dana Războiu, vedeta Televiziunii Române, a fost declarată învingătoare în paginile numărului de septembrie al revistei TANGO. Un şir de fotografii în care Dana este mai frumoasă ca niciodată ilustrează un material înţesat de mărturisiri cutremurătoare. « Divorţez cu inima împăcată că am făcut tot ce e omeneşte posibil pentru a nu divorţa. Ba chiar renunţasem la demnitatea mea umană doar ca să-mi salvez căsnicia. Am făcut pentru zeul meu, coborât pe ţărână, tot ce străbunicile noastre ne-au transmis din generaţie în generaţie, am renunţat la gândirea mea de secol XXI, la orgoliu, la principii, la mine. Am îndurat în numele iubirii mele, cu speranţa că voi întoarce vremurile bune de la început, umilinţe greu de imaginat » declară, printre altele, Dana Războiu, în paginile revistei TANGO.

Pictorul Sabin Bălaşa povesteşte în premieră istoria tumultoasă a celor cinci mariaje ale sale :« Eu am divorţat în scurt timp de fiecare dată, nu ca alţii, după treizeci de ani în care s-au otrăvit. Nu suport, pentru că între mine şi femei trebuie să fie frumos. Cea mai lungă căsătorie este cea din prezent, cu Melania. Ea este cea de-a cincea soţie. După ce am avut copiii, orice însurătoare a mea a ţinut cont de două condiţii: s-o iubesc pe acea femeie şi să le aduc băieţilor o mamă. M-am mai căsătorit cu una pe care tot ei au ales-o. Îi întrebam pe copii: „O iau?” Dacă voiam să divorţez după şase luni, întrebam: „Ce fac, divorţez?” Dacă copiii ar spune „nu” şi despre Melania, „nu” ar fi. Din fericire ei zic că „da”, că acuma s-au făcut şi ei mari… ». Interviul din paginile revistei TANGO conţine, însă, şi declaraţii-manifest despre arta maestrului, evocări din perioada comunistă când, în mod eronat, Bălaşa era considerat artist de curte, deşi nici măcar nu-i cunoştea pe soţii Ceauşescu, precum şi dezvăluiri despre felul în care a reuşit să anihileze o reţea de falsificatori ai lucrărilor sale.

Tot în TANGO, Alessandra Stoicescu spune în premieră istoria iubirilor pe care le-a trăit până acum. Întrebată dacă este adevărat că a trăit şi o poveste de dragoste cu un bărbat însurat, Sandra declară: “N-a fost nici un fel de legătură! Ştii cum e: de câte ori am fost întrebată am spus nu!”. Relaţia pe care o trăieşte în prezent a pornit de la o pură întâmplare : « Având nevoie de medic l-am cunoscut pe el, pe Valentin. M-a tratat. Am terminat tratamentul, dar ne-am dat seama că am putea să continuăm un alt soi de tratament pentru inimă … »
Marius Tucă se pregăteşte să lanseze o carte în care dedică spaţii ample admiraţiei sale necondiţionate faţă de femei. Un capitol cu totul special, care ameninţă să concureze celebra « De ce iubim femeile ? » a lui Mircea Cărtărescu, apare în premieră în paginile revistei TANGO : « Nepăsătoare (după moft). Martire (din fire). Dulci (cu suflet din vată de zahăr ars). Războinice (în filme). Diafane (primăvara şi toamna). Translucide (tot pe atunci). Răzvrătite (de câte ori au chef). Transparente (de la suferinţă). Opace (de la indiferenţă). Uşoare (de la bijuterii). Grele (de la ele). Subţiri (de la carte). Avute (de la parte). Sofisticate (din puţin câte toate). Alambicate (din curiozitate). Complexate (din nedreptate). Neîmpăcate (din păcate). Puternice (din credinţă). Senine (de la ochi). Fragile (de la glezne). Vulnerabile (de la sâni). Şoptite (de la buze). Supuse (de la genunchi). Plutitoare (de la păr). Sălbatice (de la natură). Fabuloase (pline de dor şi dorinţă). Icoane (pentru copiii lor). Femeile (ca un joc de cuvinte şi de viaţă). Femeile. »
În pragul începerii şcolilor, revista TANGO iese pe piaţă cu un reportaj-şoc despre costurile înscrierii unui copil la o şcoală sau la o grădiniţă de stat sau particulară. Învăţământul de stat din România permite încă şpaga sau pilele, în vreme ce instituţiile particulare, singurele care oferă o perspectivă decentă, au taxe criminal de mari. Ce soluţie vor alege părinţii ?

Despre MediaInterview

Răspunsuri la aceste întrebări, comentarii acide la adresa vedetelor îmbrăcate alandala, discuţii pe marginea unor subiecte de larg interes pentru femei, dar nu doar, puteţi găsi în paginile noului număr al revistei TANGO, care o are pe copertă pe Dana Războiu.
Şi pentru că revista TANGO este cea mai incendiară publicaţie, numărul din septembrie îl dezvăluie pe celebrul Dinu Maxer aşa cum nu l-aţi mai văzut: nud.