Caravana lui Moș Crăciun va pleca mai departe prin mai multe localități din Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin și Hunedoara pentru a ajunge la mai mulți bătrâni sau familii de bătrâni care sunt foarte săraci și trăiesc la limita sărăciei.
Doneaza lemne de foc și alimente pentru bătrânii săraci și neputincioși

Cei mai mulți dintre ei sunt singuri, neputincioși și au pensii foarte mici. Cea mai mare parte dintre acești bătrâni sunt în atenția noastră de mai mult timp, iar o parte dintre ei, din păcate, nu mai sunt printre noi.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă acești bătrâni, iarnă de iarnă, sunt lemnele de foc. Cu ajutorul sponsorilor noștri, în fiecare an, acești bătrâni au primit din partea Asociației Umanitare ”Speranță pentru România” lemnele de foc necesare.

De asemenea, pentru că vom fi în preajma Sărbătorilor de Iarnă, dorim să le oferim și câte un pachet de alimente, în valoare de 100 de lei. În anul acesta, în atenția noastră sunt 10 familii de bătrâni cărora dorim să le oferim lemne de foc. Pentru fiecare familie vom avea nevoie de 1.000 de lei pentru achiziționarea lemnelor.

În total, lemnele ne vor costa 10.000 de lei. Pentru alimente, avem în vedere 25 de familii de bătrâni pentru care vom avea nevoie de 2.500 lei. Acesti oameni nevoiasi au nevoie de ajutorul nostru. Va invitam ca de Sarbatori sa experimentam bucuria de a darui, bucuria de a face pe cineva fericit. Oamenii acestia nu au pe nimeni care sa ii ajute, s-ar putea ca noi si dvs sa fim unica lor speranta.