Instalatii electrice la cele mai inalte standarde de calitate, bransamente mono si trifazate, instalatii electrice interioare, prize de pamant, instalatii subterane si aeriene cu puteri de pana la 20 KV, posturi de transformatoare –sunt doar cateva dintre serviciile pe care firma Elis Electro din Sibiu le pune la dispozitia partenerilor si colaboratorilor sai.
Elis Electro Sibiu

Profesionalismul si responsabilitatea cu care personalul firmei trateaza fiecare client in parte si-au spus cuvantul in ultimii ani, compania Elis Electro reusind sa acumuleze un portofoliu generos de clienti, printre care se numara firme ca Eon Gaz Romania, RCS&RDS, Petrom SA, McDonalds ori Transilvania Automobile Selimbar.

Calitatea ireprosabila a lucrarilor efectuate de Elis Electro si garantia produselor si serviciilor oferite clientilor sunt atuu-rile care au propulsat compania sibiana in topul firmelor de profil.

In plus, firma Elis Electro le ofera tuturor celor interesati de domeniul instalatiilor electrice, o multitudine de programe de formare profesionala si de instruire, la finalizarea carora cursantii au posibilitatea sa-si gaseasca un loc de munca mai bine platit, sau sa primeasca recunoasterea profesionala de care au nevoie.

Increderea si seriozitatea pe care compania o manifesta in relatiile cu partenerii si clientii este reflectata si in numarul mare de contracte incheiate, proiectele fiind finalizate in termenii contractului si in limitele de timp prevazute.

Firma Elis Electro a reusit sa se impuna pe piata instalatiilor electrice din Romania prin profesionalismul manifestat in relatiile cu clientii, dar si prin calitatea lucrarilor efectuate, acestea fiind conforme cu standardele europene.

Respectul pentru clienti, atentia pentru detalii si seriozitatea manifestata la locul de munca recomanda compania Elis Electro drept partenerul ideal pentru afacerea sau casa ta.

Cu o echipa de profesionisti bine pregatiti, cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice, compania Elis Electro executa cele mai bune lucrari de bransamente electrice monofazate si trifazate, instalatii electrice interioare, retele aeriene si subterane de 0.4-20 KV, posturi de transformare aeriene, terestre, prize de pamant, dar si masuratori prize de pamant. La cerere, specialistii firmei emit si buletine de verificare paratraznete.

Un loc prioritar in activitatea companiei Elis Electro il ocupa domeniul instalatiilor paratrasnet, firma oferinudu-le clientilor sai cele mai bune servicii de calcul si montare profesionale.

Paratrasnetul, instalatia ce preia sarcina electrica descarcata direct din trasnet, protejand constructiile si instalatiile aferente acestora, are capacitatea sa conduca curentul electric generat pe care il descarca in pamant.

In fiecare minut, pamantul este lovit de aproximativ 1.800 trasnete, zilnic peste 20 de persoane fiind ucise si alte 80 ranite.

Si singura metoda prin care va puteti proteja de efectele devastatoare ale fulgerului este montarea unui paratrasnet . Pentru o protectie corecta, este necesar ca instalatia sa fie proiectata la cele mai inalte standarde, firma Elis Electro fiind specializata in acest sens.

Paratrasnetul poate fi sub forma unei tije de metal verticale, sau orizontal, sub forma unui conductor.

Specialistii companiei Elis Electro iti pot garanta siguranta si securitatea ta si a celor dragi tie, prin serviciile de calitate pe care ti se ofera, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Alege siguranta instalatiilor tale electrice, alege Elis Electro, partenerul tau de incredere!