F A I T H L E S S T R A C K B Y T R A C K

6003-sigla-nme
01. INSOMNIA

Prima piesa de pe compilatie, initial doar fata B pentru single-ul “SALVA MEA”. Cu versurile inregistrate in doar 45 de minute de studio, Insomnia este cel mai bine vandut single Faithless. Pana acum.

02. MASS DESTRUCTION

Cel mai recent single de pe “No Roots” (albumul cu numarul 4), MASS DESTRUCTION este unul dintre cantecele preferate ale lui Maxi, chiar daca ii e rusine ca editarea versurilor a durat, recunoaste, mult prea putin. MTV America a inteles ca e vorba de un cantec special si l-a difuzat “absolutely to death”. Rezultatele comerciale nu s-au vazut imediat, dar la nivel de imagine, Faithless a castigat imens.

03. GOD IS A DJ

Cea de-a treia piesa de pe « FOREVER FAITHLESS » este GOD IS A DJ, greu de scris, dar una dintre favorite. E o piesa despre frumusete si nu are versuri frivole. Atata timp cat poti aduce 10.000 de oameni la un loc, la un concert Faithless. Ca si cum ar fi duminica dimineata si ai fi la slujba.

Pentru ca GOD IS A DJ.

04. DON’T LEAVE

Maxi considera videoclipul piesei “DON’T LEAVE” unul dintre cele mai tari videoclipuri FAITHLESS. Piesa a iesit ca single in 1997.

05. MUHAMMAD ALI

Videoclipul piesei “Muhammad Ali” a fost filmat in Africa de Sud. In mai, cand in Africa de Sud este iarna. Echipa n-a luat in calcul acest aspect si, chiar daca videoclipul pare “de vara” sa stiti ca toata lumea a inghetat de la 7 dimineata, cand incepeau filmarile. Va aducem la cunostiinta ca la ora 7 dimineata in Africa de Sud, in luna mai, sunt doar minus 2 grade.

06. WE COME 1

Primul single de pe “OUTROSPECIVE”, o piesa de dragoste care se poate traduce intr-un “multumesc” pentru fani. FAITHLESS aleg aceasta piesa pentru finalurile show-urilor lor, pentru ca “WE COME 1” a devenit, in afara asteptarilor oricui, unul dintre cantecele definitorii. Si, in acelasi timp, un imn.

07. REVERENCE

Piesa a fost “substrasa” de Rollo dintr-o improvizatie reggae a lui Maxi pe beat-uri de hip-hop. Avand rolul de a fi prima piesa de pe primul album FAITHLESS, fanii vor fi nostalgici. Versurile sunt scrise cu mult timp in urma, dar reflecta si in momentul de fata viziunile autorului.

08. SALVA MEA

Chiar daca este prima piesa FAITHLESS compusa vreodata, cu un videoclip in alb-negru, SALVA MEA este un moment crucial pentru trupa.

09. ONE STEP TOO FAR (featuring DIDO)

Sa spunem mai mult in afara faptului ca Dido a scris versurile in doar cateva minute? Nu. Ascultati piesa.

10. BRING MY FAMILY BACK

“BRING MY FAMILY BACK” e o piesa autobiografica pentru MAXI, chiar daca BLISSY a scris tot ce inseamna parte instrumentala. Versurile se refera la perioada in ca MAXI JAZZ s-a mutat impreuna cu familia in Jamaica, unde au trait ani de zile. O piesa care suna excelent in concert.

11. MISS YOU LESS SEE YOU MORE

Un duet cu LSK. Love to know you better. O “clasica” pentru FAITHLESS.

Pentru aniversarea de 10 ani cei de la Faithless au pregatit nu doar un turneu mondial, un CD si un DVD GREATEST HITS, ci si un single nou, pentru fanii din toata lumea – “WHY GO?” featuring ESTELLE.

disponibil in Romania pe MC, CD si DVD exclusiv prin

NOVA MUSIC ENTERTAINMENT

& live la Arenele Romane pe 31 mai 2005, prin Fundatia Culturala Phoenix

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment – Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Marfar, Nicu Alifantis, Pacha Man, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania ai BMG Entertainment (Faithless, Backstreet Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 – 145, Bucuresti