ANTREC Alba cea mai bună participare
FESTIVALUL INTERNATIONAL AL SARMALELOR PRAID, 17 – 19 SEPTEMBRIE 2004

În ultimii trei ani echipele filialei A.N.T.R.E.C. din judeţul Alba au câştigat cele mai importante trofee la Festivalurile şi concursurile gastronomice.

În cel de-al zecelea an de existenţă al filialei Alba, echipa din Rimetea, cu cele mai bine păstrate costume populare ungureşti, a câştigat Marele premiu pentru cea mai gustoasă sărmăluţă şi creaţia “Piatra Secuiului” din sarmale.

Echipa cu tulnice din Gârda de Sus a câştigat premiul de excelenţă pentru participarea artistică cu creaţiile “Gheţarul din pâine umplut cu sarmale”, “Ciobănaş cu oiţe din sarmale”, “Păstrăv cu pui din sarmale cu carne de peşte”, “Vrăjitoarea sarmalelor-Muma pădurii”.

La concursul gastronomic au participat 14 echipe din Alba, Braşov, Harghita, Mureş, Neamţ, Sibiu, Suceava, Szőlnok, Debrecen şi Budapesta.

Despre ANTREC filiala ALBA

Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural ANTREC sărbătoreşte 10 ani de existenţă la Bran-Moeciu.

In perioada 8 – 9 octombrie va avea loc la Moeciu, judetul Brasov, ” Conferinta Europeana de Turism Rural” cu tema “Turismul rural si Ecoturismul – potential si perspective”. Evenimentul este organizat de A.N.T.R.E.C impreuna cu Ministerul Transporturilor Constructiilor si Turismului -Autoritatea Nationala in Turism si Organizatia Mondiala a Turismului ( World Turism Organization )

ANTREC este membră a Federaţiei Europene de Turism Rural EUROGÎTES din 1994 şi are peste 3.500 de pensiuni cu 4.000 de membrii în peste 30 de filiale judeţene.
ANTREC BUCURESTI
str. Maica Alexandra, nr. 7, sector 1, CP 22-259, Bucuresti
tel / fax: +4.021-223.70.24/222.80.01