5896-sigla-festival-tuborg

În perioada 27 mai – 5 iunie, Piaţa Constituţiei din Bucureşti găzduieşte a patra ediţie a Festivalului Internaţional Tuborg. Ediţia din acest an a festivalului oferă vizitatorilor care îi vor trece pragul şansa de a contribui la refacerea zonei din vestul ţării afectate de inundaţii. Din costul fiecărui pahar de bere vândut pe durata ediţiei de la Bucureşti a Festivalului, o mie de lei va fi donată sinistraţilor.
Festivalul Internaţional Tuborg din acest an susţine cauza sinistraţilor din Banat

Pentru al patrulea an consecutiv, organizatorii Festivalului Internaţional Tuborg propun bucureştenilor o întâlnire inedită între beri de calitate, muzică şi distracţie. Anul acesta, Festivalul are o menire în plus, aceea de a ajuta persoanele aflate în dificultate datorită calamităţilor naturale din vestul ţării. La ediţia de anul trecut au fost consumate peste 350.000 de pahare de bere pe durata celor zece zile de festival.

Shachar Shaine, Preşedintele companiei Tuborg România, declară: “Festivalul Internaţional Tuborg continuă tradiţia începută cu patru ani în urmă şi oferă pasionaţilor de bere ocazia inedită de a se bucura de sortimente de bere aduse special pentru acest eveniment şi de concertele live ale unora dintre cele mai cunoscute trupe şi interpreţi de muzică. De când activăm pe piaţa din România, compania Tuborg s-a implicat constant în viaţa comunităţii, politica noastră fiind aceea de a oferi sprijin celor care, la rândul lor, şi-au dovedit fidelitatea de-a lungul anilor faţă de brand-urile noastre. Anul trecut, Piaţa Constituţiei din Bucureşti a avut un plus de energie datorită atmosferei incendiare create de meciurile de fotbal din cadrul Campionatului European, difuzate în direct pe ecranele gigant în serile de festival. Anul acesta, am hotărât că buna dispoziţie creată de trupele de succes şi de berile de calitate să se îndrepte şi către persoanele afectate de inudaţii, pe care le vom ajuta să înceapă cât mai repede o viaţă nouă. Sperăm că iubitorii de bere bună şi de muzică să simtă alături de noi plăcerea de a ajuta nişte oameni aflaţi în dificultate şi să vină în număr cât mai mare la Festival.”

La Festivalul Internaţional Tuborg vor fi prezente sortimente de bere de cea mai bună calitate, aflate în portofoliul grupului internaţional din facem parte, pe care bucureştenii vor avea ocazia să le încerce la preţuri speciale: Tuborg Classic, Tuborg Pilsener, Carlsberg Black Gold, Carlsberg Elephant, Carlsberg Special, Carlsberg Stout Porter, Carlsberg Paske, Weinhestephane. În plus, publicul român se va reîntâlni cu mărcile aflate în portofoliul companiei Tuborg România: Tuborg Gold, Tuborg Royal Export, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness şi Kilkenny. Seria de concerte din cadrul Festivalului o deschid vineri băieţii de la CASSA LOCCO, urmând ca în aceeaşi seară publicul să asculte live melodiile trupelor Parlament şi Vama Veche. Cele zece seri ale Festivalului Internaţional Tuborg vor avea o atmosferă specială, dată de concerte live susţinute de numărul record de formaţii şi interpreţi de top din România şi din străinătate, invitaţi să ducă distracţia la cote maxime: Cassa Locco, Parlament, Vama Veche, Viţa de vie, Cream, Nicola, Ştefan Bănică Jr., Romanitza, Romania, Marfar & Tanti Lina, Loredana & Taraful, Alternosfera, Gândul Mâtzei, Zdob & Zdub, Sexxy, Dana, Voltaj, Pavel Stratan, Firma, Hermes House Band, Iris şi invitaţii (Adrian Pintea, Mircea Vintilă, Narcisa Suciu, Mihai Georgescu), Mandinga, Analia Selis, Pepe, Simplu, Vank, Hara, Cargo, Zob, Bere Gratis, Proconsul, Direcţia 5. Partenerii media ai Festivalului Internaţional Tuborg 2005 sunt Kiss FM, Prima TV, TV K Lumea şi Şapte Seri. Noutatea acestei ediţii a Festivalului este faptul că postul TV K Lumea va avea o transmisiune în direct de aproximativ o oră din Piaţa Constituţiei în fiecare seară.

Despre Tempo Advertising

Reprezentativă pentru atitudinea liberă şi nonconformistă, marca Tuborg este în topul preferinţelor consumatorilor de bere în peste 150 de ţări din întreaga lume, făcând parte din portofoliul Carlsberg Breweries A/S, unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel internaţional în producţia de bere.

Tradiţia internaţională a Festivalului Tuborg a pornit din Danemarca, conceptul răspândindu-se apoi datorită succesului înregistrat în ţări precum Germania, Italia, Suedia şi în celelalte ţări unde se fabrică berea Tuborg. Având aproape un secol şi jumătate de tradiţie, Tuborg este una dintre cele mai cunoscute mărci premium din lume prin intermediul valorilor sale: calitate, tinereţe, libertate şi inovaţie.