8044-hades-logoClipul piesei alese pentru promovarea compilatiei “Hades Records preia controlul” – Dagga feat. Catalin (Coma) – “Cum am crescut” – ruleaza de ceva vreme pe posturile TV.

Videoclipul, produs de Hades Records, a fost realizat de o echipa independenta, si a fost filmat pe parcursul a 16 ore, in diferite locatii din cartierele bucurestene Baicului, Militari, Drumul Taberei, Udristei.
Hades Records prezinta: Dagga feat. Catalin (COMA) – Cum am crescut

Filmarile au decurs fara incidente, doar ca… de la incheierea filmarilor pana la terminarea clipului, cele “cinci zile” promise s-au tot amanat! Motivul? Cei din echipa de montaj au “ratacit” casetele si si-au inchis telefoanele… Intr-un final (fericit), casetele au fost recuperate, echipa de postproductie schimbata, si totul a iesit asa cum trebuia…

Clipul piesei este prima productie video sub marca Hades Records si reactiile celor care l-au vazut au fost surprinzator de placute!

Fisa tehnica
Producator: Hades Records
Regie: Eva Pervolovici
Imagine: Sergiu Doroftei
Asistent imagine: Roxana Ardelean
Montaj: Alexandru Atanasiu
Post productie: Koma

Despre Hades Records

Dagga
Formata din membrii altor trupe si unita de conceptiile asupra vietii si a muzicii, Dagga (adica Butch, Ghismo, OzO si DJ Undoo) nu este o prezenta tocmai noua pe scena muzicala romaneasca. Butch are la activ colaborari atat cu trupe rock (H8, E.M.I.L), cat si cu nume din zona Hip-hop, cea mai recenta aparitie fiind pe noul album al lui Bitza. DJ Undoo este unul dintre cei mai apreciati turntablisti romani (si membru al primului crew de DJ din Romania, Turntable Science), lucrand de-a lungul timpului alaturi de Puya, Bitza, Anonim, K-Gula, SIMPLU. Colaborarea cu Catalin (solistul trupei rock Coma) nu are la baza doar un motiv muzical, ci si unul personal: cei cinci sunt prieteni de foarte multa vreme. De altfel, piesa a fost compusa intr-o noapte petrecuta in studio, la “un pahar de vorba”.
Pentru informatii suplimentare si fotografii: