iPhone 8 Plus

București, 19 septembrie 2017. Orange România va oferi noua generație iPhone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3, un remarcabil partener pentru sănătate și fitness.

 

Clienții vor putea precomanda iPhone 8 și iPhone 8 Plus începând cu data de 22 septembrie pe www.orange.ro/magazin-online și în magazinele Orange.

Noile modele iPhone, precum si Apple Watch Series 3 (GPS), vor fi disponibile în magazine începând cu data de 29 septembrie.

 

iPhone 8 și iPhone 8 Plus, noua generație de iPhone, dispun de un nou design din sticlă și aluminiu, în trei variante de culoare – space grey, silver și auriu. Realizate cu cea mai rezistentă sticlă integrată într-un smartphone, ecrane Retina HD și procesor A11 Bionic, noile modele sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență augmentată. Cea mai populară cameră devine și mai bună, iar încărcarea wireless aduce o nouă capabilitate iPhone-ului.

iPhone 8 Plus dispune de camere foto de 12 megapixeli și introduce modul Portret cu funcția de Iluminare Portret, aducând pe iPhone efecte de studio și permițând clienților să realizeze portrete uimitoare, cu adâncime de câmp redusă, în cinci variante diferite de iluminare.

 

În plus, iPhone X va fi disponibil pentru precomandă la Orange România începând cu data de 27 octombrie.

Modelul iPhone X are un design spectaculos din sticlă și oțel inoxidabil, cu un ecran HD Super Retina de 5,8’’, procesor A11 Bionic, încărcare wireless, o cameră secundară îmbunătățită cu dublă stabilizare optică a imaginii și Face ID, facilitate de noua cameră TrueDepth.

 

Apple Watch Series 3 (GPS) este un partener remarcabil pentru sănătate și fitness, cu caracteristici inteligente de coaching, rezistență la apă 50 de metri, un procesor dual-core mai rapid cu 70% și un altimetru barometric. Apple Watch Series 3 (GPS) va putea fi achiziționat și în rate, prin programul “Plată rate pe factură”, disponibil în magazinele Orange Shop.

 

În premieră pentru România, abonații Orange care utilizează iPhone cu iOS11 pot urmări cu ușurință consumul de date înregistrat și resursele disponibile și de asemenea, pot activa extra-opțiuni Orange accesând direct secțiunea de Setări din meniul iPhone.

 

Mai mult, clienții Orange se pot bucura de Apel 4G și Apel Wi-Fi, servicii Orange care permit utilizatorilor să efectueze apeluri de înaltă calitate, folosind rețeaua 4G sau o rețea Wi-Fi.

 

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile pentru clienții Orange Romania prin programul Top Upgrade, conceput pentru cei care vor să folosească cel mai recent iPhone, fără a plăti în avans.

Cu Top Upgrade, clienții primesc cel mai nou model iPhone și plătesc doar o taxă fixă de chirie lunară și asigurarea telefonului.

Programul este disponibil în magazinele Orange și se adresează clienților care aleg un abonament de minim 11 euro, pentru o perioadă de 24 de luni.

 

Mai multe detalii despre Top Upgrade sunt disponibile pe www.orange.ro/servicii/top-upgrade.

 

Pentru detalii complete despre oferta comercială, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, vizitați www.orange.ro/iphone.

 

Pentru mai multe detalii despre iPhone și Apple Watch vizitați www.apple.com.