MOTTO: “Vreti bani? Nimic mai simplu. Faceti o simpla cerere catre Guvernul Romaniei si veti primi orice suma de bani, oricat de mare ar fi, fara sa-i returnati. Trebuie sa indepliniti doar o simpla formalitate: sa dovediti cu acte in original ca sunteti rude de sange cu urmatoarele personalitati care duc prestigiul Romaniei mai departe: King Kong, Laika, Woody, Donald, Dacia 1310, Aro, Ileana (masina de cusut)…”
MARFAR – VREAU SA FIU PE BANII MEI

Cei de la MARFAR se intorc in luminile reflectoarelor cu viteza de Transsiberian si tupeu de rockeri, pentru ca tocmai au incheiat filmarile pentru cel de-al doilea videoclip – « VREAU SA FIU PE BANII MEI »

Mai haiosi ca in – « LAS-O BA, CA MERGE ASA (PAREREA MEA) » (videoclip care ne-a dat prima idee de ce pot fi in stare MARFAR ), cei 6 simpatici membri ai formatiei se joaca “de-a familia” si de-a conflictul dintre generatii. Maestru de ceremonii si tatal lor este, evident, VALI NEAMTU (GALAGIE). Se poate spune ca GALAGIE e mai BALAMUC ca oricand… Si coordoneaza tot ce misca!

Ideea videoclipului este simpla: 2 copii (un baiat si o fata) dintr-o familie instarita incep sa se distreze mai mult decat pot suporta parintii lor. Le sta mintea doar la rockareala, computere si petreceri 24/24. Nu coboara niciodata decat din masini luxoase si o ard foarte dubios la tot felul de mondenitati. Distractie 100%. Fac tot ce le trece prin cap, ca si cum ar fi pe banii lor… ceea ce nu-i adevarat.

Parintii (mai ales GALAGIE, tatal) ii cearta pe tema nesabuintei lor si le explica mereu ca isi vor permite sa face tot ce vor doar in momentul in care vor fi pe banii lor.

Problema fiind rezolvata, cu totii se aduna in garajul transformat in sala de repetitie si se apuca de cantat “Vreau sa fiu pe banii mei”. De data asta cu un clapar nou – Fernando Draghici.

Acum nu-i mai bate nimeni la cap. Replica finala ii apartine lui Andrei – “Orice-ai face, oriunde-ai fi, banul conteaza, tata!”

Dupa premiera care va avea loc LUNI, 30 mai 2005, in cadrul emisiunii TEO (PROTV), veti putea urmari videoclipul pe toate posturile de televiziune muzicale

“VREAU SA FIU PE BANII MEI” este cel de-al doilea single de pe albumul “LAS-O BA, CA MERGE ASA (PAREREA MEA)”, cel mai recent album semnat MARFAR.

PE MC si CD, un produs NOVA MUSIC ENTERTAINMENT

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment – Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Marfar, Nicu Alifantis, Pacha Man, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania ai BMG Entertainment (Faithless, Backstreet Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 – 145, Bucuresti