Hotel Bucuresti, are loc cea de-a III-a editie a Risk Management Forum.

Anul acesta organizatorii si-au propus sa extinda evenimentul la nivel regional avand ca invitati profesionisti ai in risk managementului din Centrul si Estul Europei.
In cadrul manifestariiare loc seminarul “Solutii IT pentru managementul riscului”(13 oct- Grand Ballroom, incepand cu ora 16:00) la care Dl.Madalin Matica- director pentru operatiuni in Europa al DotCommerce LTD Boston, va participa in calitate de speaker,cu un discurs pe tema “Managementul riscului in e-commerce si plati electronice.”
La discutie vor mai participa Andras Nagy, Business Development Manager-Neogen si Mihai Preoteasa QA&Security Manager-Rompetrol , precum si Ovidiu Bradin-Rompetrol, in calitate de moderator.
Pentru informatii suplimentare : www.riskmanagement.ro

Despre DotCommerce Romania

Procesor.ro este site-ul comercial al primului payment gateway (serviciu de procesare a cartilor de credit/debit) deschis in Romania, in februarie 2004. Bazat integral pe solutia DotAssure™, sistemul de comert electronic pe care il prezinta si propune Procesor.ro este o solutie care se adreseaza magazinelor virtuale deja prezente pe Internet, dar si companiilor care doresc sa intre pe aceasta piata.