Conflictele inerente din firma ta se vor rezolva ‘de la sine’, mai devreme sau mai tarziu, mai bine sau mai putin bine. Insa iti poti permite ca rezultatele companiei sa vina mai tarziu decat ai vrea?
De ce sa te chinui zile intregi in training cand poti rezolva totul intr-o zi!
Prea des vedem in companii cum tensiunile interpersonale prezente la diferite niveluri manageriale actioneaza ca o frana de mana in efortul echipelor de a obtine rezultate de top.
Consultantii STRATEGIC CHANGE iti vor arata, pe parcursul unei zile de consultanta, care sunt relatiile conflictuale in cadrul echipelor din firma si mai ales care sunt efectele acestora asupra performantei. Odata identificate aceste puncte slabe, consultantii vor lucra indeaproape cu echipa ta pentru a gasi noi moduri de colaborare si eficientizare a echipelor de lucru.
Nu lasa conflictele de astazi sa-ti scada performanta de maine a companiei!

Rezultatele pe care le obtii in cadrul sesiunii:

– O imagine pragmatica asupra relatiilor conflictuale intre membrii echipelor manageriale, care necesita o ‘rezolvare’ rapida.

– O serie de masuri imediate pe care echipa manageriala le poate lua in vederea diminuarii starilor conflictuale si cresterii cooperarii in cadrul firmei.

Cum se deruleaza work-shop-ul:

– Primul pas consta in a identifica – prin utilizarea unui instrument de analiza interactiv – totalitatea barierelor conflictuale nocive in activitatea inter-personala si masura in care ele se rasfrang in toata organizatia.

– Al doilea pas presupune determinarea deficitului de aliniere intre membrii echipei manageriale pe de o parte si organizatie, de cealalta parte.

– Al treilea pas consta in identificarea unor rezolutii la conflictele depistate in sensul de a minimaliza stresul si a creste eficienta activitatii echipei manageriale.

Participantii la acest work-shop pot fi: membrii unei echipe de conducere; membrii unui departament functional; manageri de la diferite niveluri ale organizatiei, a caror colaborare impacteaza rezultatele acesteia.

Durata: 6 ore de lucru intens

Locatia: sediul clientului

Prêt: 800 euro/6 ore (1 zi)

Consultanti:

Catalin Ionescu, 14 ani presedinte al CODECS, 19 ani de experienta in training si consultanta.

Geo Hostina: 7 ani director in CODECS, 14 ani de experienta in training si consultanta.