Pell-Amar Cosmetics va asteapta in acest weekend la Romexpo

Pell Amar Cosmetics participa, in perioada 15 – 18 septembrie 2011, la expozitia internationala Cosmetics Beauty Hair, la Romexpo.
Pell-Amar Cosmetics va asteapta in acest weekend la Romexpo
Ii invitam pe toti cei care apreciaza frumusetea si sanatatea sa ne viziteze in aceste zile la Romexpo. Ne gasiti in pavilionul C3, la standul 1, intre orele 10:00 si 18:00, vineri si sambata, iar duminica de la 10:00 si 16:00. Veti avea ocazia sa aflati detalii despre liniile noastre de produse, pe baza de namol sapropelic, fara parabeni, care va asigura o stare de bine, in care frumusetea si sanatatea se genereaza una pe cealalta.
Nicu Stoica, Director General Pell Amar Cosmetics

Expozitia Cosmetics Beauty Hair, eveniment foarte apreciat deopotriva de catre specialistii in domeniu si de publicul larg, inca de la prima editie, care a avut loc in 1994, reuneste an de an producatori, importatori si distribuitori de produse, mobilier si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura. In conceptia Pell Amar Cosmetics, producator roman de dermato-cosmetice, frumusetea si sanatatea sunt intr-o armonie perfecta, iar spectacolul frumusetii, organizat in acest weekend la Romexpo, este un prilej potrivit pentru ca produsele Pell Amar sa devina si mai cunoscute tuturor celor care cauta aceasta armonie.

“Ii invitam pe toti cei care apreciaza frumusetea si sanatatea sa ne viziteze in aceste zile la Romexpo. Ne gasiti in pavilionul C3, la standul 1, intre orele 10:00 si 18:00, vineri si sambata, iar duminica de la 10:00 si 16:00. Veti avea ocazia sa aflati detalii despre liniile noastre de produse, pe baza de namol sapropelic, fara parabeni, care va asigura o stare de bine, in care frumusetea si sanatatea se genereaza una pe cealalta”, afirma Nicu Stoica, Director General Pell Amar Cosmetics.

Produsele Pell Amar Cosmetics sunt rezultatul inovator al cercetarilor si inventiilor realizate de Dr. Stefan Ionescu Calinesti, specialistul roman care a dus faima Pell Amar dincolo de granitele tarii.

Toate produsele Pell Amar sunt pe baza de extract natural de namol sapropelic. Acesta este un complex mineral-organic si enzimatic cu proprietati biotrofice, regeneratoare, antiinflamatoare, analgetice, sedative si vasodilatatoare demonstrate atat experimental, cat si in cercetari clinice. Prin cei 13 aminoacizi pe care ii contine, contribuie la reconstituirea invelisului acid al epidermului, avand rol hidratant si protector. Prin sarurile minerale, straturile epidermului devin permeabile la peptide si aminoacizi cu rol cheie in metabolismul dermic: alanina, prolina si glicina stimuleaza sinteza colagenului si inhiba enzimele ce distrug colagenul si elastina, avand efect de incetinire a proceselor de imbatranire a pielii.