phoenix-spor-producator-de-solarii-pentru-legume-si-ciuperci1

Solarii tip tunel prin Phoenix Spor Construct , constructii moderne si rezistente care asigura cele mai bune conditii pentru culturile de legume si ciuperci
Pheonix Spor Construct, producator de solarii pentru legume si ciuperci

Culturile in solarii, indiferent ca vorbim despre cele de legume, ciuperci sau flori, ne permit sa ne bucuram de aceste alimente, respectiv plante ornamentale in perioade ale anului cand in mod normal ele nu cresc, cum ar fi anotimpul geros.

Calitatea solariilor, si implicit conditiile pe care acestea le asigura sunt de o importanta majora in procesul de dezvoltare al culturilor cu pricina. Avand in vedere acest aspect, compania Phoenix Spor Construct, producator si distribuitor de solarii, ofera tuturor celor interesati solutii eficiente in domeniu prin oferta de produse propusa si serviciile aferente acestora.

Solarii pentru uz personal si profesional

Pentru a veni in intampinarea cat mai multor cerinte si nevoi ale clientilor sai, legumicultori de meserie sau persoane care doresc sa se bucure tot timpul de prospetimea legumelor si a verdeturilor, crescute chiar in spatele casei, Phoenix Spor Construct comercializeaza solarii pentru uz personal si profesional deopotriva.

Disponibile cu dimensiuni diferite si valori ale latimii cuprinse intre 5-10 metri in cazul solariilor pentru legume, si 6 metri in cazul ciupercarilor (solarii ciuperci), aceste mici casute ce adapostesc diverse culturi sunt solutia ideala pentru cei care intentioneaza sa-si dezvolte afacerea in domeniu sau persoanele care urmaresc sa puna pe masa alimente bio, care intr-adevar nu contin substante daunatoare organismului uman.

Solarii tip tunel, pentru culturile de legume si ciuperci

Pentru culturile de legume si ciuperci, Phoenix Spor propune clientilor sai solarii tunel, cu structura metalica formata din zabrele tratate impotriva coroziunii, ce permit asamblarea intr-un mod rapid si simplu si asigura totodata rezistenta sporita in timp.

In cazul solariilor pentru legume, scheletul metalic este acoperit cu folie dubla, tratata UV, IR si antiinsecte. Cat priveste folia interioara, aceasta este protejata impotriva condensului, fenomen care de regula afecteaza culturile de acest gen. Pentru ciupercarii, pe aceeasi structura metalica sunt montate panouri de timp sandwich, acoperite la exterior cu vata minerala si prevazute in interior cu o perna de aer pentru mentinerea unei valori constante de temperatura.

Solariile de tip tunel se remarca prin forma arcuita specifica, aspect care asigura scurgerea usoara a apei, impiedica depunerile masive de zapada si ofera protectie impotriva actiunii puternice a vantului si altor fenomene meteo extreme, acestea din urma fiind proiectate avand in vedere conditiile climatice specifice tarii noastre.
Solutii la cheie in materie de solarii

Misiunea Pheonix Spor Construct este aceea de a oferi solutii complete si eficiente in domeniu, de aceea compania nu se limiteaza doar la comercializarea de solarii, ci asigura si proiectarea si montarea acestora, precum si consultanta de specialitate pentru alegerea celor mai potrivite produse.

Avand la dispozitie o echipa calificata, cu experienta in domeniu, Pheonix Spor Construct se ocupa de montajul solariilor indiferent de zona tarii din care acestea au fost achizitionate. La cerere, sunt asigurate si instalatii de irigare prin picurare. Solariile oferite de catre Phoenix Spor Construct raspund cu succes chiar si celor mai exigente cerinte si nevoi, utilizarea acestora reprezentand garantia obtinerii unor rezultate pe masura asteptarilor in ceea ce priveste procesul de cultivare in sere.

Pentru solarii moderne, fabricate din materiale rezistente, care ofera cele mai bune conditii de cultivare a legumelor, respectiv ciupercilor, apelati cu incredere la Phoenix Spor Construct.