Pistol si cartuse descoperite in masina unui cetatean din R. Moldova
Fisiere atasate:
348-pistol-albita-2.jpg
348-pistol-albita-1.jpg
Politistii de frontiera din cadrul PTF Albita, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit, ascunse si nedeclarate, in autoturismul unui cetatean din R. Moldova, un pistol cu gaze calibrul 8mm si 28 cartuse de acelasi calibru.

Astfel, cu ocazia efectuarii formalitatilor de control asupra cetateanului din R. Moldova Valeriu T., in varsta de 34 ani, ce conducea un microbuz marca „Mercedes”, echipa comuna de control, formata din politist de frontiera si lucrator vamal, a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra persoanei si mijlocului de transport, ocazie cu care a fost descoperit, ascuns sub capitonajul portierei mijlocului de transport, un pistol cu gaze marca „Luger 88G” de cal 8 mm, precum si 28 cartuse de acelasi calibru.
Persoanei in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si contrabanda calificata, fiind prezentat parchetului teritorial in vederea dispunerii masurilor ce se impun, iar armele si munitia au fost ridicate in vederea confiscarii de catre autoritatea vamala.

Despre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA

Serviciul de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera
Fabian Badila
tel. 408.74.04
igpf2002@yahoo.com

INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA

www.politiadefrontiera.ro

Contact INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA