De la 1 octombrie, promotiiactive.ro lanseaza o noua oferta, de data aceasta orientata catre viitorii parteneri ai portalului. Pentru a diversifica gama produselor si a serviciilor si pentru a atrage mai multi vizitatori, promotiiactive.ro lanseaza Campania de 1 leu (fara TVA) pentru fiecare produs indexat. Prin aceasta suma modica, promotiiactive.ro incurajeaza expunerea partenerilor mai mici si mari care doresc sa-si sporeasca vanzarile produselor si serviciilor prin idexarea acestora online, alaturi de marci importante ale pietii autohtone.

Astfel, fiecare partener isi poate stabili pachetul produselor pe care doreste sa le indexeze, costul final fiind direct proportional cu numarul acestora.

In prezent, numarul partenerilor care indexeaza produse pe promotiiactive.ro este de 24. Cresterea constanta a interesului fata de expunerea produselor pe acest portal se datoreaza nivelului ridicat al vizitatorilor preocupati de gasirea ofertelor promotionale de pe piata.

Luna septembrie s-a bucurat de un numar de peste 12.000 de vizitatori unici, crestere considerabila fata de aceeasi luna a anului trecut cand portalul inregistra 6.000 de vizitatori. Acestor sume se adauga cele 30.000 de vizualizari de produse in aceasta luna si peste 2.300 de produse indexate.

www.promotiiactive.roajuta vizitatorii sa afle preturile din retail ale produselor de care sunt interesati, prin punerea la dispozitie atat a ofertelor din cataloagele cu promotii ale magazinelor de specialitate, cat si a promotiilor de ceasuri, bijuterii, parfumuri, imbracaminte si excursii. Potentialii cumparatori pot studia piata produselor indexate astfel incat sa opteze pentru cel mai potrvit produs in functie de criterii precum: cel mai bun pret, cel mai bun produs, reusind astfel sa comande direct de pe site, produsul dorit.

Alaturi de Altex, Azerty.ro, Biasicom.ro, Boutique Travel, Diverta Online, Domo, evoMAG.ro, Flanco, Germanos, Go2Holiday, Happy Toys, Internity, Kauf Online, MarketOnline.ro, MediaDot.ro, Media Galaxy, OnSite, real- Hypermarket, Skates.ro, Sony Center, Susperole.ro, Talk Smart, TechnoMarket si ZoliHotels sunt asteptati noi parteneri pentru ca impreuna sa prezinte potentialilor clienti o paleta larga de oferte promotionale.