De patru ani, prefectul judeţului Hunedoara, dl. Aurelian Serafinceanu le ofera copiilor aflaţi în grija Centrului de plasament nr. 2 din Deva, cu ocazia zilei de 1 Iunie, pachete cu dulciuri, fructe şi suc.

Astăzi, 1.06.2004, prefectul judeţului Hunedoara, dl. Aurelian Serafinceanu le-a oferit celor 60 de copii aflaţi în grija Centrului de plasament nr. 2 din Deva pachete cu dulciuri, fructe şi suc. Costurile totale ale pachetelor se ridică la 15 milioane de lei şi au fost suportate din fondurile personale ale domnului prefect.
Încă din anul 2000, când dl. Aurelian Serafinceanu ocupa funcţia de consilier judeţean, a devenit deja o obişnuinţă ca în perioada sărbătorilor creştineşti şi a Zilei Internaţionale a Copilului, copiii aflaţi în grija acestui centru de plasament din Deva să primească astfel de pachete cu alimente. „Sunt câteva zile pe parcursul unui an pe care copiii le aşteaptă cu mare nerăbdare pentru că ştiu că vor primi cadouri din partea părinţilor. Cu cei 60 de copii de la Centrul de Plasament nr. 2 din Deva soarta nu a fost prea generoasă însă şi ei merită toată atenţia celor mari. De aceea le-am promis că nu îi voi uita în astfel de zile importante pentru orice copil şi, de patru ani, am reuşit să mă ţin de cuvânt”, a afirmat prefectul judeţului Hunedoara.