Prima agentie CitiFinancial din tara s-a deschis azi la Cluj

Citibank Romania a deschis astazi in Cluj prima agentie CitiFinancial din tara specializata in credite pentru nevoi personale adresate persoanelor fizice. Noua agentie, amplasata in Piata Unirii nr. 23 este ce-a de-a treia deschisa in decursul acestui an si ce-a de-a patra de la lansarea CitiFinancial pe piata romaneasca, in 2003.
Acesta este primul pas pe care CitiFinancial il face in extinderea serviciilor sale in toata tara, dezvoltarea retelei de agentii venind ca o consecinta naturala in urma rezultatelor incurajatoare obtinute pana in prezent de catre primele trei agentii CitiFinancial din Bucuresti.

Produsele financiare CitiFinancial sunt creditele in numerar pentru diverse destinatii, in functie de cerintele clientilor. Suma imprumutata si termenul variaza astfel incat sa se plieze pe cerintele clientului si posibilitatile financiare ale acestuia, iar ratele lunare nu depasesc 30% din venitul lunar. Persoanele care pot beneficia de creditele CitiFinancial trebuie sa aiba intre 23 si 70 de ani si un venit minim net de 2.900.000 Lei lunar. Suma imprumutata poate fi intre 4.500.000 si 300.000.000 Lei, in functie de venitul celui care solicita creditul. In plus, odata cu creditul clientii pot opta pentru o asigurare de viata AIG Life.

“Am ales Clujul ca prima locatie CitiFinancial din tara datorita importantei pe care o confera orasul, un centru regional cu o dezvoltare demografica benefica. Suntem mandri ca CitiFinancial va oferi si clujenilor aceeasi calitate a produselor si serviciilor sale din intreaga lume, de care beneficiaza deja clientii nostri din Bucuresti. Speram ca prin stabilirea unei relatii de incredere cu clientii nostri sa avem oportunitatea de a continua deschiderea de noi agentii CitiFinancial si in alte orase din tara. Obiectivul nostru nu este doar acela de a vinde dar si de a ajuta clientii sa-si atinga scopul propus”, a declarat Wade Robbison, Director General CitiFinancial Romania.

Despre Citibank Romania
CitiFinancial International Ltd. ofera solutii de finantare pentru clienti persoane fizice in peste 16 tari, avand un portfoliu de peste 5 milioane de clienti. CitiFinancial International Ltd. este membra a Citigroup.

Citibank Romania S.A., membra a Citigroup, furnizeaza produse si solutii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public si organizatiilor non profit precum si persoanelor fizice, inca din anul 1996, cu filiale in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Cluj si Brasov.

Mirela Loghin
Public Affairs Manager
Tel: 203.52.02
Fax: 210.06.59
Mobil: 0723.565.113

Mirela.loghin@citigroup.com
CITIBANK ROMANIA
www.citibank.ro
Contact CITIBANK ROMANIA