Sambata 9 Martie, ora 13.00 chiar in incinta magazinului de grill-uri si accesorii gratar – CampingGrill.ro se va desfasura prima editie a seminarului de barbecue Learning by Burning cu tematica debut a acestui an: Meniu Mediteranean . Pentru pasionati ai gratarelor, iubitori ai gatitului sanatos in aer liber, fani ai gastronomiei si nu numai organizam Learning by Burning, o serie de seminarii BBQ dedicate imbogatirii culturii gatitului in aer liber.
Learning By Burning – un eveniment marca GrillSociety.ro

Learning By Burning – un eveniment marca GrillSociety.ro

Acest seminar de BBQ nu isi propune sa va invete cum sa gatiti la gratar, deoarece fiecare poate sa faca acest lucru, ci cum sa va imbogatiti tehnica de preparare la grill, cum sa asociati tipurile de preparate la gratar cu vinul potrivit, cum sa pastrati carnea suculenta pe grill, mai exact cum sa va imbunatatiti continuu cunostiitele gastronomice in materie de gratare.

Ne propunem sa pregatim impreuna feluri alese, pe parcursul a patru ore, folosind diferite metode de gatit la grill, tehnici de marinare, vom degusta vinuri si nu in ultimul rand vom savura un meniu mediteranean complet transformat in realitate chiar de noi!

Prima editie a acestui seminar BBQ are un profil mediteranean si cuprinde patru feluri de preparate la gratar, descrise sumar mai jos:

– ciuperci umplute cu branza ricotta/parmezan pe pat de rucolla

– rulada de piept de pui cu mozarella si busuioc

– muschiulet de porc invelit in sunca de serrano

– mere coapte pe placa cedru servite cu inghetata

Seminarul BBQ va oferi participantilor – in afara de meniul promis insotit de o degustare de vin – si o brosura cu retetele detaliate precum si un sort de gratar cadou, accesoriu nelipsit din garderoba unui pasionat al gratarelor.

Locatia unde se desfasoara seminarul BBQ este showroom-ul CampingGrill.ro, Str. Maica Alexandra nr. 5, sector 1, Bucuresti, (zona. Piata 1 Mai – Bd. Ion Mihalache) iar tariful de participare este de 130, – lei/ persoana. Numarul participantilor este de maxim 12 persoane tocmai pentru a oferi calitate seminarului de BBQ dar si succes deplin in a pune in aplicare retetele mediteraneene.

Multumim si Partenerilor care sustin gatitul in aer liber sanatos si fara fum: OutdoorChef Grills, CampingGrill.ro, Eisberg Salads, Agricola Bacau, Corcova, Peris, Delaco si DonMarco’s BBQ Rubs.

Initiativa apartine GrillSociety.ro si este un proiect sustinut de marci nationale si internationale din segmentul premium avand unicul scop de a dezvolta cultura gatitului in aer liber.