Principalul suspect in cazul atacului armat de la Constanta, retinut de politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Sculeni

Politistii de frontiera din cadrul PTF Sculeni, jud. Iasi au retinut un cetatean din R. Moldova, care intentiona sa iasa ilegal din tara, prin trecerea frauduloasa a frontierei. Din cercetari s-a dovedit ca cel in cauza – Serghei Gorbaniov – este principalul suspect in cazul atacului armat impotriva omului de afaceri din Constanta, inregistrat in seara de 24.03.a.c.

Astfel, politistii de frontiera au observat ca, inainte de intrarea in punctul de trecere sus-mentionat, dintr-un autobuz ce efectua curse regulate Romania-R. Moldova, a coborat un barbat, care intentiona sa evite controlul de frontiera, indreptandu-se spre teritoriul statului vecin.
Procedand la legitimarea celui in cauza, lucratorii nostri au constatat ca barbatul nu poseda documente de identitate, acesta declarand ca este cetatean din R. Moldova si se numeste Serghei G., in varsta de 24 ani.
Fiind demarate cercetarile, politistii de frontiera au constatat ca tanarul este urmarit de IPJ Constanta, fiind cercetat pentru ranirea prin impuscare a unui om de afaceri constantean.
Fata de cele constatate, politistii de frontiera au luat masura retinerii persoanei in cauza, urmand a fi predata autoritatilor competente, in vederea dispunerii masurilor ce se impun.

Despre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA

Serviciul de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera
Fabian Badila
tel. 408.74.04
igpf2002@yahoo.com

INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA

www.politiadefrontiera.ro

Contact INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA