CreaMari , magazinul online destinat hobistului pasionat de flori, va ofera din data de 23 februarie posibilitatea realizarii propriilor aranjamente florale . Cu ajutorul informatiilor, a pozelor si a filmelor pe care vi le punem la dispozitie, chiar si incepatorii pot crea un aranjament deosebit de 8 Martie pe burete floral . Produsele din magazinul nostru se vand in cantitati mici, facand posibile combinatii diverse, in functie de gustul si bugetul fiecarui client.
S-a deschis CreaMari, magazinul online de produse si accesorii florale!
Produsele noastre, creativitatea ta!

CreaMari

Primavara bate la usa, luna Martie se apropie cu pasi repezi, iar in curand doamnele si domnisoarele se vor putea iar bucura de Martisorul traditional. Pentru iubitorul de frumos si de nou, dar mai ales pentru iubitorul de flori, s-au deschis usile magazinului virtual CreaMari.

Celor interesati de Martisoare mai putin traditionale, CreaMari le ofera in aceasta primavara posibilitatea realizarii unor aranjamente florale mici si cochete in posete de plastic. Aceste cadouri florale originale pot fi personalizate, daca se tine cont de florile preferate ale persoanei care va fi surprinsa cu un astfel de cadou. Iar datorita dimensiunilor, posetele permit realizarea aranjamentelor deosebite cu flori putine, pe masura tuturor bugetelor.

Gama de produse a magazinului online CreaMari include nu numai produse florale de baza, cum ar fi buretele Oasis, farfurii si vase de sticla, sarma, banda elastica si hrana pentru flori. Pe langa un bogat sortiment de plante exotice uscate, oferim clientilor si accesorii decorative: perle si ace cu perla, panglici, fibre decorative cum ar fi wooly si sisalul, inimioare si mingiute din sarma.

Viitoarele mirese ce doresc sa isi realizeze singure buchetul pot gasi in magazinul nostru atat microfoane Oasis cat si suporturi din sarma impletita, destinate decorarii cu flori, perle, sarma decorativa si panglici.

Pentru fiecare produs sunt prezentate pe site informatii despre modul de utilizare, iar pentru idei si inspiratie a fost creata rubrica “Cosuletul cu inspiratie”. Cu ajutorul fotografiilor, orice pasionat de flori isi poate realiza propriile aranjamente. Cosuletul cu inspiratie al magazinului contine in acest moment diverse aranjamente pentru perioada 1-8 Martie si aranjamente in roz si albastru pentru proaspata mamica.

Daca la hobisti le punem la dispozitie fotografii si informatii utile, pe cei care cunosc deja principiile de baza ale aranjarii florilor ii putem ajuta prin intermediul cursurilor de specialitate. Pentru florarii care vor sa isi perfectioneze tehnicile de aranjare a florilor sau pentru alti interesati, intre 30 iulie si 2 august este posibila organizarea unui curs de design floral de 3 zile cu tema “Buchetul de mireasa”.

Doamna Nicolle Boerma, posesoare a unei scoli de design floral olandez si profesoara in domeniu cu ani de experienta internationala, este dispusa sa predea acest curs in Romania. Informatii suplimentare despre doamna Boerma si despre acest curs pot fi gasite pe blogul magazinului CreaMari.

Despre CreaMari

Societate olandeza infiintata special pentru publicul roman de catre o focsaneanca, CreaMari s-a nascut din dorinta de a face cunoscute in Romania informatii despre produsele florale si realizarea aranjamentelor florale. CreaMari colaboreaza cu societatea Grigore M.V. Ioan PFA pentru distributia produselor in Romania.