“Schimb de jucarii” la Galeriile Real, alaturi de Cabral si Zibo.ro

Cabral si Zibo.ro organizeaza in “Galeriile REAL” din tara, in perioada 3 – 15 octombrie 2011, actiunea “Schimb de jucarii”. Actiune cu scop umanitar, organizata cu participarea copiilor de gradinita si a scolarilor din ciclu primar.
“Schimb de jucarii” la Galeriile Real, alaturi de Cabral si Zibo.ro
Salut! Te invit sa participi alaturi de mine la actiunea “Schimb de jucarii”.
Cabral

Zibo.ro a organizat prima data “Schimb de jucarii” in anul 2009, la Satu Mare, ajutandu-l pe Sorinel Priala, un baietel de 5 ani, care suferea de hipoacuzie si care, din aceasta cauza, nu si-a putut dezvolta auzul si vorbirea.

In 2011, Zibo.ro vrea sa ajute si alti copilasi, organizand din nou actiunea “Schimb de jucarii”, de data aceasta la nivel national. Actiunea va avea loc in “Galeriile Real” din urmatoarele orase: Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara. Gradinitele din alte orase vor putea organiza “Schimb de jucarii” la nivel local, in fiecare gradinita.

Intre 3 si 8 octombrie vor avea loc diferite activitati destinate celor mici. Pentru a participa la “Schimb de jucarii”, copiii vor aduce o jucarie ambalata in schimbul careia vor primi vouchere de reducere la jucarii si diferite articole pentru copii. Jucariile care vor ramane in urma schimbului de jucarii vor fi la randul lor donate caselor de copii din orasele respective. Desenele realizate de copii vor putea fi achizitionate de vizitatorii “Galeriilor REAL” in toata aceasta perioada, in schimbul unei donatii de 2-3 lei pentru un desen. Toate sumele colectate vor fi virate in contul asociatiei umanitara patronata de Cabral si vor fi folosite pentru ajutorarea unui copilas care are mare nevoie.

Toti copiii care vor participa la “Schimb de jucarii” vor primi cadouri sub forma de vouchere de reducere la jucarii si articole pentru copii.

Incepand de luni, 3 octombrie 2011, la “Galeriile Real” vor avea loc fel de fel de activitati minunate pentru copii:

luni – expozitie de desene cu tema “Iubesc Pamantul”

marti – spectacole de muzica

miercuri – poezie si teatru

joi – sepctacole de dans

Spectacolele vor fi filmate si incarcate pe www.zibo.ro, in contul personal al educatoarei/invatatoarei. Se vor elibera diplome de participare si de excelenta. Cele mai reusite spectacole vor fi premiate, calificandu-se in finala.

Click AICI pentru detalii despre actiune “Schimb de jucarii”.

Educatoarele si invatatorii sunt rugati sa se inscrie printr-un email la invatamant@zibo.ro, pana pe 1 octombrie 2011. Se acorda diplome si premii.

Detalii pe www.zibo.ro.

Actiunea reprezinta si o buna oportunitate pentru firmele cu produse si servicii pentru copii de a-si promova articolele. Mai multe detalii AICI.

Despre Zibo.ro
Dupa ce a organizat actiunea “Saptamana familiei, saptamana fara TV”, Zibo.ro va organiza “Schimb de jucarii” in scop umanitar.
Zibo.ro, universul online al copiilor, ofera oportunitati eficiente de promovare a articolelor pentru copii.
Aurel Racautanu – manager
Pentru telefon si e-mail click aici
ZIBO.RO
www.zibo.ro
Contact ZIBO.RO