Prof.Dr. Dan Sabau, Presedintele Comisiei de Sanatate Ecologie si Sport din Senatul Romaniei, va avea maine, 09.03.2005, orele 13.00, la Sala de Consiliu a Senatului (Sala Verde), o intalnire informala cu jurnalistii acreditati la Senat.
Cu ocazia intalnirii, senarorul Dan Sabau isi va face public numarul telefonului mobil la care va putea fi contactat in orice moment de catre ziaristi si alegatori si va ciocni o cupa de sampanie cu reprezentantii mass media.
Deasemenea, cu aceasta ocazie senatorul Dan Sabau doreste sa prezinte presei programul de baza al activitatii sale senatoriale pentru urmatorii patru ani de mandat.

Printre prioritatile senatorului Dan Sabau in acest mandat legislativ se numara definitivarea Legii Asigurarilor Sociale de Sanatate, amendarea Legii Spitalelor, stimularea managementului in institutiile de sanatate, declararea Deltei Dunarii ca zona defavorizata, protejarea segmentului terminal al Dunarii si a Insulei Mici a Brailei, elaborarea Legii Sportului, renovarea la standard international a Stadionului National si a Complexului Sportiv “Lia Manoliu”.

Despre AdEntity

Profesorul Dan Sabau este senator PNL si presedintele PNL Braila; este medic chirurg renumit, avand precedee chirurgicale brevetate in Elvetia. In prezent opereaza la Sibiu, Braila si la Spitalul Fundeni din Bucuresti, fiind unul dintre promotorii “chirurgiei de o zi” mini-invaziva.
Deasemenea, Dan Sabau este fost campion national la gimnastica si membru al lotului de gimnastica al Romaniei alaturi de prietenul sau, Dan Grecu.