9406-logo-btwc

BTWC Brokerage – Una dintre cele mai dinamice societati de brokeraj in asigurari de pe piata romaneasca prezinta la SIAB facilitatile premium oferite clientilor care incheie asigurari CASCO.
Servicii premium in asigurari la SIAB 2005

Aceste facilitati constau intr-un pachet complet de servicii:

·preluarea de catre un agent a automobilului avariat
·transportul acestuia la service
·realizarea constatarii
·automobil la schimb pe toata durata reparatiei masinii avariate.

Practic, dupa ce s-a facut constatarea la Politie, asiguratul preda cheile masinii si o primeste inapoi reparata. Toate aceste servicii sunt oferite gratuit, in cadrul costurilor asigurarilor CASCO!

Parcul actual al BTWC Brokerage cuprinde 18 autoturisme in valoare totala de peste 176.000 Euro, acesta urmand sa se largeasca proportional cu marirea numarului de solicitari.

Nissan X-Trail, Skoda Octavia, Skoda Fabia, Seat Ibiza, Renault Megane 2, Citroen Xsara Picasso, Citroen C2, Opel Astra, Opel Corsa, Tico, Dacia Logan, Dacia Solenza.

Toate autoturismele sunt noi – intentia BTWC este de a asigura masini cat mai confortabile si apropiate de nivelul masinilor personale ale clientilor, pentru ca acestia sa resimta cat mai putin disconfortul cauzat de eventualele accidente.

“La costuri de asigurare mai mici decat cele incheiate direct cu companiile de asigurari, BTWC Brokerage ofera servicii de nivel occidental si in Romania. Suntem in masura sa facem acest lucru datorita experientei deosebite in asigurari a echipei noastre, precum si datorita portofoliului mare de clienti care ne ofera posibilitatea de a negocia mai bine cu companiile de asigurari” spune Stefan Iordache, Managing Director al BTWC Brokerage.

“Misiunea noastra este sa asiguram clientilor nostri informatia si consultanta necesara unei alegeri competitive a solutiilor de asigurare, preluand in acelasi timp, integral sau partial, efortul de competente si timp investit in gestionarea si rezolvarea problemelor legate de asigurari. “

Despre Godmother

In anul 2004, BTWC Brokerage a avut o cifra a primelor de asigurare incasate de 45 miliarde si o cifra de afaceri de 6 miliarde de lei, pentru anul in curs estimandu-se o triplare a acestora.

Printre clientii BTWC se numara in prezent:

· Microsoft Romania · Dorna Lactate · Nestle Romania ·
· Global Leasing & Finance · Printec Romania · SAP Osterreich · Simpatrans · TOP Birotica · Wrigley Romania