Singurul site al unui regizor roman

Avantajnet lanseaza site-ul www.mirceadaneliuc.ro prin care suprinde o frantura din viata unuia dintre cei mai mari regizori romani, un index al vietii, al activitatii si realizarilor lui Mircea Daneliuc.
Designul placut si futurist completeaza informatia fara a o sufoca, textul fiind usor lizibil, existand posibilitatea de imprimare si avand o navigare simpla. S-a insistat pe optimizarea imaginilor pentru a evita timpii de incarcare indelungati pentru utilizatorii de dial up.

“Cochetam de mult cu ideea de a avea un site dedicat activitatii mele insa nimeni nu a avut rabdarea necesara sa parcurga toate materialele, volumul fiind imens. Asta pana cand am discutat cu Marius, (Avantaj Net) si m-a asigurat ca totul va merge struna. Asa a si fost. Sper ca siteul sa fie apreciat si de colegii de breasla si nu numai in aceasi masura in care am apreciat eu ( foarte foarte mult). ” declara dl. Mircea Daneliuc

Avantaj Net a asigurat pentru acest site copywriting, concept & design, implementare si promovarea siteului in mass media si internet.

Despre MDV Creative
Orice persoana interesata de cinematografia romana este invitata sa intre pe site.
Diana Nitu
Copywriter
3222770
diana@avantajnet.ro
MDV CREATIVE
www.avantajnet.ro
Contact MDV CREATIVE